Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Audi γιορτάζει τα 20 χρόνια των RS με το επετειακό RS4 Avant Nogaro

Η Audi γιορτάζει τα 20 χρόνια των RS με το επετειακό RS4 Avant Nogaro

Μια εικοσαετία μετά την εμφάνιση του αρχετυπικού RS2 Αvant η Audi παρουσιάζει προς τιμήν του και των διακριτικών RS, μια επετειακή έκδοση του RS4 Avant με τα διακριτικά Nogaro.


Με την επετειακή έκδοση RS4 Αvant Nogaro αποφάσισε να γιορτάσει η Audi τα 20χρονα από την εμφάνιση του, RS2 Avant, του αυτοκινήτου που καθιέρωσε τα διακριτικά RS και ό,τι αυτά συνεπάγονται για την γκάμα της φίρμας, σήμερα.

Η επετειακή έκδοση RS4 Avant Nogaro βάφεται στο ίδιο γυαλιστερό μπλε χρώμα με την ονομασία Nogaro, του αρχετυπικού RS προς τιμήν των δύο νικών τoυ Frank Biela στην πίστα Nogaro στο γαλλικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού το 1993, ενώ, διαθέτει και τις ίδιες λεπτομέρειες όπως το γυαλιστερό περίγραμμα των παραθύρων, η αντίστοιχη όψη στα στοιχεία της γρίλιας και οι ματ μαύρες ράγες της οροφής.

Κάτω από τα καπό της επετειακής έκδοσης φιλοξενείται ο V8 ατμοσφαιρικός κινητήρας 4,2 λίτρων του γνωστού RS4 Avant Nogaro, το οποίο αποδίδει 450 ίππους και 430 Nm ροπής. Το θηριώδες μοτέρ συνδυάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων S tronic, ενώ η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς με τη συνδρομή του γνωστού quattro.

Ως αποτέλεσμα το RS4 Avant Nogaro επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα τη στιγμή που η μέγιστη ταχύτητά του ανέρχεται σε 280 χλμ./ώρα.

Το σύνολο συμπληρώνουν τροχοί 20 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 265/30, ενώ στο βασικό εξοπλισμό της ειδικής έκδοσης, συμπεριλαμβάνονται και οι χαρακτηριστικές κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Οι υποψήφιοι αγοραστές του θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν προαιρετικά και κεραμικά δισκόφρενα.

Ο θάλαμος απηχεί τις χρωματικές επιλογές του εξωτερικού, εναλλάσσοντας για τις επενδύσεις των sport καθισμάτων δύο τύπους δερμάτων, Alcantara και Valcona και διατηρώντας την μείξη από ανθρακονήματα και χρώμιο στις λεπτομέρειες, ενώ, όπως συνηθίζεται, δεν λείπουν και τα διακριτικά της έκδοσης στον επιλογέα ταχυτήτων και στα μαρσπιέ.

Η διάθεση του RS4 Avant Nogaro αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα ενώ η αρχική του τιμή τοποθετείται στα 87.300 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024