Με Πέρες και Μαρκάνο ο ΟΣΦΠ απέναντι στον Πανιώνιο
Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τους Πέρες και Μαρκάνο, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στο «Γ.Καραϊσκάκης» (17:15). Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σιόβας, Μπονγκ, Τόρες, Βαλντές, Φουστέρ είτε για τραυματισμό, είτε επειδή προτίμησε να τους ξεκουράσει, όπως και τους Μανιάτη, Μανωλά.
Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τους Πέρες και Μαρκάνο, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στο «Γ.Καραϊσκάκης» (17:15).
Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σιόβας, Μπονγκ, Τόρες, Βαλντές, Φουστέρ είτε για τραυματισμό, είτε επειδή προτίμησε να τους ξεκουράσει, όπως και τους Μανιάτη, Μανωλά.
Έτσι, θα πρέπει να θεωρείται πιθανό ότι ο Μαρκάνο θα πάρει θέση βασικού στην άμυνα, ενώ το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες αναμένεται να κάνει ο Πέρες. Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Πελέ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς και Πέρες.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Περιστέρι Betsson και στο «Ανδρέας Παπανδρέου (77-72)» , έκανε το 2-0 στη σειρά κι έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά των Playoffs της Stoiximan GBL.
Η αβεβαιότητα για τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ παραμένει λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ, ενώ μία καθοριστική συνάντηση του Ιράν με τη FIFA πρόκειται να γίνει έως τις 20 Μαΐου στη Ζυρίχη,