Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριερβελέρ: «Όταν το έμαθα, ήταν σαν να έπεσα από ουρανοξύστη»

Τριερβελέρ: «Όταν το έμαθα, ήταν σαν να έπεσα από ουρανοξύστη»

Στο περιοδικό με το οποίο συνεργάζεται επαγγελματικά, το Paris Match, δέχθηκε να μιλήσει η Βαλερί Τριερβελέρ για το χωρισμό της με τον Φρανσουά Ολάντ μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Ζουλί Γκαγέ. Το σοκ, λέει η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, ήταν βίαιο κυρίως εξαιτίας της τεράστιας δημοσιότητας, λέγοντας πως είχε ακούσει τις φήμες αλλά δεν τους είχε δώσει σημασία.

Στο περιοδικό με το οποίο συνεργάζεται επαγγελματικά, το Paris Match, δέχθηκε να μιλήσει η Βαλερί Τριερβελέρ για το χωρισμό της με τον Φρανσουά Ολάντ μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Ζουλί Γκαγέ.

Το σοκ, λέει η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, ήταν βίαιο κυρίως εξαιτίας της τεράστιας δημοσιότητας, λέγοντας πως είχε ακούσει τις φήμες αλλά δεν τους είχε δώσει σημασία.

«Όταν το έμαθα ήταν σαν να έπεφτα από ουρανοξύστη» λέει. «Σαφώς και είχαμε αρχίσει να απομακρυνόμαστε ο ένας από τον άλλον» λέει, αλλά «δεν περίμενα κάτι τέτοιο». «Είχα ακούσει τις φήμες, αλλά δεν δεν έδινα σημασία, γιατί ακούμε συνεχώς φήμες, και για εμένα» λέει.

«Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά δεν περνάω περίοδο κρίσης» συνεχίζει η Β.Τριερβελέρ. «Δεν είναι ο πρώτος μου χωρισμός, αλλά είναι βίαιος εξαιτίας των ΜΜΕ» εξηγεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024