Ο Φαλκάο ελπίζει σε ένα… θαύμα για να προλάβει το Μουντιάλ
Αυξήθηκαν οι ελπίδες συμμετοχής του Ρανταμέλ Φαλκάο στο Μουντιάλ. Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό, παραχώρησε την Δευτέρα συνέντευξη Τύπου στη Λισαβόνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στους χιαστούς και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και δήλωσε: «Μου εξήγησαν ότι η κατάσταση μου είναι σοβαρή, αλλά άφησαν ένα μικρό περιθώριο ελπίδας ότι μπορεί να προλάβω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα δίνω τα πάντα κάθε μέρα». Το πρώτο στάδιο αποκατάστασης ξεκινά άμεσα και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες.
Αυξήθηκαν οι ελπίδες συμμετοχής του Ρανταμέλ Φαλκάο στο Μουντιάλ. Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό, παραχώρησε την Δευτέρα συνέντευξη Τύπου στη Λισαβόνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στους χιαστούς και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και δήλωσε:
«Μου εξήγησαν ότι η κατάσταση μου είναι σοβαρή, αλλά άφησαν ένα μικρό περιθώριο ελπίδας ότι μπορεί να προλάβω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα δίνω τα πάντα κάθε μέρα». Το πρώτο στάδιο αποκατάστασης ξεκινά άμεσα και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες.
Ο θεράπων ιατρός, Χοσέ Κάρλος Νορόνια εξέφρασε σήμερα την άποψη ότι ίσως ο Φαλκάο να προλάβει τον… τελικό του Μουντιάλ, στις 13 Ιουλίου.
Μόνο ως αισιόδοξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η δήλωση, καθώς αφενός ο ίδιος ιατρός προχθές είχε δώσει «50-50» πιθανότητες να είναι έτοιμος στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται στους «23» της αποστολής μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να προκριθεί η Κολομβία στον τελικό.
Αλλωστε, οι υποχρεώσεις της ξεκινούν έναν μήνα νωρίτερα, εναντίον της Ελλάδας στις 14 Ιουνίου στο Μπέλο Οριζόντε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442