Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Adam Cabrio 2014: Με θέα τον -ελβετικό- ουρανό

Opel Adam Cabrio 2014: Με θέα τον -ελβετικό- ουρανό

Με το εισιτήριο για Ελβετία στο "χέρι" το ανοιχτό Adam δίνει μια ακόμα γεύση για την τελική του διαμόρφωσή, κυρίως σε ό,τι αφορά τη νέα του οροφή.

Η ανοιχτή έκδοση του lifestyle μοντέλου της γερμανικής φίρμας, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό «παγιώνοντας» την εικόνα του Adam Cabrio, κυρίως αναφορικά με τις λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τη νέα του οροφή.

Όπως αποκαλύπτει μια προσεκτική παρατήρηση στο καμουφλαρισμένο πρωτότυπο, το Adam Cabrio θα ακολουθήσει, τα χνάρια του πρωτότυπου Adam Rocks που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2013, υιοθετώντας μια υφασμάτινη, ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή αντίστοιχης λογικής με τα Citroen DS3 Cabrio και Fiat 500 C.

Η απλότητα της συγκεκριμένης επιλογής συνεπάγεται επίσης ότι το Adam Cabrio δεν θα αυξήσει σημαντικά το βάρος του σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του, αλλά και ούτε θα επωμιστεί το κόστος μιας πιο περίπλοκης κατασκευής.

Παράλληλα με τη δρομολόγηση του λανσαρίσματος του Adam Cabrio, η γερμανική φίρμα φέρεται να ετοιμάζει και μια υπερυψωμένη off-road εκδοχή του lifestyle μοντέλου η οποία, θα συμπληρώσει την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μια ανάλογη αισθητική, με την συνδρομή στοιχείων όπως, οι μεγάλοι τροχοί και τα παντός είδους προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Όπως και να έχει με το «off-road» Adam, το Cabrio αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης η οποία κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου 2014.

Auto Express

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024