Διαμαρτυρία κατοίκων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Ιερισσό και στη Μ.Παναγία, αυτοκινητοπομπή μέχρι το βουνό Κάκαβος και στη συνέχεια πορεία, πραγματοποίησαν κάτοικοι της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Ιερισσό και στη Μ.Παναγία, αυτοκινητοπομπή μέχρι το βουνό Κάκαβος και στη συνέχεια πορεία, πραγματοποίησαν κάτοικοι της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
Στην πορεία συμμετείχε, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη και μέλη της «επιτροπής αγώνα» κατά της επένδυσης χρυσού από τη Θεσσαλονίκη.
Οι διαδηλωτές άφησαν τα αυτοκίνητά τους σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το εργοτάξιο της εταιρίας και έκαναν πορεία μέχρι το μπλόκο της αστυνομίας, έξω από τις εγκαταστάσεις, όπου και παρέμειναν υπό συνθήκες βροχής και αργότερα χιονόπτωσης για περίπου δύο ώρες (από τις δώδεκα ως τις δύο μετά το μεσημέρι) φωνάζοντας συνθήματα κατά της επένδυσης και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής