Διαμαρτυρία κατοίκων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Ιερισσό και στη Μ.Παναγία, αυτοκινητοπομπή μέχρι το βουνό Κάκαβος και στη συνέχεια πορεία, πραγματοποίησαν κάτοικοι της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Ιερισσό και στη Μ.Παναγία, αυτοκινητοπομπή μέχρι το βουνό Κάκαβος και στη συνέχεια πορεία, πραγματοποίησαν κάτοικοι της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
Στην πορεία συμμετείχε, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη και μέλη της «επιτροπής αγώνα» κατά της επένδυσης χρυσού από τη Θεσσαλονίκη.
Οι διαδηλωτές άφησαν τα αυτοκίνητά τους σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το εργοτάξιο της εταιρίας και έκαναν πορεία μέχρι το μπλόκο της αστυνομίας, έξω από τις εγκαταστάσεις, όπου και παρέμειναν υπό συνθήκες βροχής και αργότερα χιονόπτωσης για περίπου δύο ώρες (από τις δώδεκα ως τις δύο μετά το μεσημέρι) φωνάζοντας συνθήματα κατά της επένδυσης και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).