Σε «βαβέλ» εξελίσσεται η πολυφωνία στη ΔΗΜΑΡ για τις συνεργασίες
Σε υψηλούς τόνους αναμένεται να διεξαχθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, το Σάββατο, καθώς αυξάνεται η «πολυφωνία» σχετικά με τις συνεργασίες εν όψει ευρωεκλογών. Ο Γιάννης Πανούσης τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας κριτική στους «58», ενώ άλλοι βουλευτές επιτίθενται σε όσους λαμβάνουν μέρος στις συναντήσεις των «58».
Σε υψηλούς τόνους αναμένεται να διεξαχθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, το Σάββατο, καθώς αυξάνεται η «πολυφωνία» σχετικά με τις συνεργασίες εν όψει ευρωεκλογών.
Ο Γιάννης Πανούσης τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας κριτική στους «58». Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha 989, ο κ. Πανούσης εκτίμησε ότι η Πρωτοβουλία έπρεπε να ξεκινήσει όταν το ΠΑΣΟΚ είχε 40%, ώστε με τη σύμπραξη και των άλλων δυνάμεων του χώρου να κυβερνά έναντι τις κεντροδεξιάς που εμφάνιζε ανάλογα ποσοστά.
«Κεντροαριστερά, λοιπόν, υπέρ ποίου» διερωτήθηκε, μιλώντας στο Έθνος και απάντησε: «Θέλουν την κεντροαριστερά κατά του ΣΥΡΙΖΑ».
Από την άλλη πλευρά ο Σπύρος Λυκούδης επιμένει στη σύμπραξη όλων των προοδευτικών δυνάμεων χωρίς αποκλεισμούς, ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός σε δηλώσεις του επιτέθηκε σε «πρώην ΠΑΣόκους» που συμμετέχουν στην ηγετική ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς, οι οποίοι κουνούν το δάχτυλο και δεν συμφωνούν στη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Όπως σημειώνει το Έθνος, ο κ. Ψαριανός άφησε υπονοούμενα κατά του πρώην βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη, ο οποίος εκλέχθηκε πρόσφατα στην ΕΕ της ΔΗΜΑΡ.
Αλλά και η βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη επιτέθηκε στα στελέχη του κόμματος που εμφανίζονται στις εκδηλώσεις των «58», αναφέροντας ότι εξυπηρετούν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό που έχει αποφασίσει η ΔΗΜΑΡ.
Αυτό είναι το κλίμα μέσα στο οποίο θα συνεδριάσει το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος υπό τον Φώτη Κουβέλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
- Νίκος Ανδρουλάκης: Eυχές μαζί με τον γιο του και πασχαλινό αυγό με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
- Εξαγωγές: Το στοίχημα των ελληνικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442