Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Απολογείται ο δάσκαλος για το επεισόδιο με τον 8χρονο μαθητή

Για την απολογία του προσέρχεται ο 50χρονος δάσκαλος από την Αρτα, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα μαθητή της Β' δημοτικού, ότι προέτρεψε τους συμμαθητές του 8χρονου γιου της, να τον χαστουκίσουν για τιμωρία, επειδή ήταν ζωηρός την ώρα του μαθήματος.

Για την απολογία του προσέρχεται ο 50χρονος δάσκαλος από την Αρτα, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα μαθητή της Β’ δημοτικού, ότι προέτρεψε τους συμμαθητές του 8χρονου γιου της, να τον χαστουκίσουν για τιμωρία, επειδή ήταν ζωηρός την ώρα του μαθήματος.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του 8χρονου στους αστυνομικούς, ο δάσκαλος ακινητοποίησε το 8χρονο παιδί της και έδωσε εντολή στους άλλους συμμαθητές του, ένας – ένας να το χαστουκίζουν, ενώ τοποθέτησε στην πόρτα της αίθουσας, δύο άλλους μαθητές, ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει.

Τον μικρό μαθητή βρήκε σε κατάσταση σοκ η μητέρα του στην αυλή του σχολείου μετά το σχόλασμα. Το παιδί είπε στη μητέρα του ότι τον χτύπησαν οι συμμαθητές του κι εκείνη προσπάθησε να μάθει λεπτομέρειες από το δάσκαλο. Εν συνεχεία, μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Αρτας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 8χρονου, που μίλησε στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης, τα παιδιά όχι μόνο χαστούκισαν, αλλά και γρονθοκόπησαν τον συμμαθητή τους, μετά τις εντολές του δασκάλου.

Στάση εργασίας στο σχολείο

Στάση εργασίας τις 3 τελευταίες ώρες την Παρασκευή αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων -Νηπιαγωγών της Άρτας, για συμπαράσταση στον 50χρονο συνάδελφό τους.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ συνεδρίασε εκτάκτως «με αφορμή την υπέρμετρη δημοσιότητα που έλαβε το αναφερόμενο περιστατικό σε Δημοτικό Σχολείο της πόλης, προκειμένου να προφυλάξει το λειτούργημα του εκπαιδευτικού στις δύσκολες εποχές που διανύουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024