Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Polo 2015: Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

VW Polo 2015: Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Χωρίς να ρισκάρει σε επίπεδο σχεδιασμού αλλάζοντας τη μέχρι σήμερα γνωστή εικόνα του, το VW Polo προχωρά σε μια διακριτική ανανέωση των χαρακτηριστικών του.

Στη διακριτική αναβάθμιση των μέχρι σήμερα γνωστών χαρακτηριστικών του εξαιρετικά δημοφιλούς Polo προχωρά η Volkswagen.

H ανανεωμένη εκδοχή του γερμανικού best seller πρόκειται να αποκαλυφθεί στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις αρχές Μαρτίου.

Μέχρι τότε, εμείς θα πρέπει να αρκεστούμε στις αποκαλυπτικές, ομολογουμένως, κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου.

Η απουσία καμουφλάζ από τις επιφάνειες του αμαξώματος οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τον σχεδιασμό του «μικρού» VW.

Συγκεκριμένα, με την αντικατάσταση των προφυλακτήρων του μπροστινού και του πίσω τμήματος, το ανανεωμένο Polo υιοθετεί το στιλ των μεγαλύτερων προτάσεων της γερμανικής φίρμας.

H παρουσία των αισθητήρων υποβοήθησης στάθμευσης αποκαλύπτει την εξοπλιστική αναβάθμιση του αυτοκινήτου, η οποία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προσθήκη νέων συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Polo ξεχωρίζει το ανασχεδιασμένο τιμόνι και τα επίσης νέα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού. Ο διακόπτης «Sport» στο ταμπλό μαρτυρά την ύπαρξη ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αμορτισέρ, για πρώτη φορά στην ιστορία του αυτοκινήτου.

Κατά τ’ άλλα, οι κινητήρες όπως και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη θα διατηρήσουν τις ήδη γνωστές προδιαγραφές τους, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η δημιουργίας μιας νέας έκδοσης ισχύος για τα μοτέρ βενζίνης και diesel που συναντάς στην γκάμα του σημερινού Polo.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024