Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ν.Κακλαμάνης: Κάποιοι δεν με θέλουν για την Αθήνα, θα μιλήσω με τον Σαμαρά

Ν.Κακλαμάνης: Κάποιοι δεν με θέλουν για την Αθήνα, θα μιλήσω με τον Σαμαρά

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος της ΝΔ για τον Δήμο της Αθήνας επανέλαβε την Πέμπτη ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος μάλιστα, μιλώντας στον Βήμα FM 99,5 παρέθεσε ως επιχείρημα υπέρ της υποψηφιότητάς του τα υψηλά ποσοστά αποδοχής του από τους ψηφοφόρους της Αριστεράς. «Θα μιλήσω με τον κ. Σαμαρά» λέει ο ίδιος.

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος της ΝΔ για τον Δήμο της Αθήνας επανέλαβε την Πέμπτη ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος μάλιστα, μιλώντας στον Βήμα FM 99,5 παρέθεσε ως επιχείρημα υπέρ της υποψηφιότητάς του τα υψηλά ποσοστά αποδοχής του από τους ψηφοφόρους της Αριστεράς.

Ο ίδιος μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι η Συγγρού δεν τον θέλει για υποψήφιο, μολονότι το κόμμα δυσκολεύεται να βρει κάποιον να κατεβάσει στην κούρσα για την Αθήνα.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τους λόγους που η ΝΔ δυσκολεύεται να βρει υποψήφιο για την πρωτεύουσα, η απάντηση του Νικήτα Κακλαμάνη ήταν αφοπλιστική:

«Γιατί δεν θέλουν εμένα! Βεβαίως, σημασία έχει στους πολιτικούς όχι ποια είναι η αποδοχή τους μέσα στο στενό κομματικό γήπεδο, αλλά μέσα στην κοινωνία. Αν ήξερα ποιοι χειρίζονται το θέμα, θα σας έδινα ξεκάθαρη απάντηση (ποιος δεν με θέλει). Δεν γνωρίζω, όμως. Άσχετα με όλη την περιγραφή της υποψηφιότητάς μου, θεωρώ ότι λόγοι πολιτικού fair play με οδηγούν και θα το πράξω να ζητήσω να δω τον κ. Σαμαρά και να μιλήσω μαζί του. Μόνο με τον κ. Σαμαρά, όμως. Οι δυο μας…» είπε ο πρώην δήμαρχος.

«Η υποψηφιότητά μου έχει ανακοινωθεί. Δεν είναι ότι περιμένω κάτι, αλλά δεν έχω κανένα λόγο να βιάζομαι και κυρίως θέλω να ξεκαθαρίσω – που δεν το βλέπω εύκολα να ξεκαθαρίζει – ότι δεν υπάρχει ένα στο εκατό να γίνουν εξελίξεις πολιτικές που να με κάνουν να αλλάξω άποψη. Αλλά όχι τελευταία στιγμή, δεν πρόκειται τελευταία στιγμή να αλλάξω άποψη. Προτεραιότητά μου είναι η Αθήνα» τόνισε.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης παρέθεσε επίσης στοιχεία δημοσκοπήσεων, που όπως λέει αποδεικνύουν την υψηλή αποδοχή του στους ψηφοφόρους της Αριστεράς.

«Μέσα από τις δημοσκοπήσεις αυτές που είναι χρήσιμες για κάποιον που θέλει, ιδιαίτερα για το β’ γύρο, η αποδοχή που έχω στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ είναι σημαντική. Είμαι πρώτος στον ΣΥΡΙΖΑ με 34% και στο ΚΚΕ με 45% αποδοχή. Νομίζω ότι αυτά είναι κυρίως τα ενισχυτικά για έναν υποψήφιο δήμαρχο και επειδή έχω τα χαρακτηριστικά ενός υποψηφίου της Κεντροδεξιάς» δήλωσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024