Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X6 2015: Δοκιμασμένη συνταγή

BMW X6 2015: Δοκιμασμένη συνταγή

Διατηρώντας το γνώριμο σχήμα που της εξασφαλίζει το έντονο τόξο της οροφής, η Χ6 προετοιμάζεται για την επόμενη γενιά της, η οποία και θα διαθέτει πολλά κοινά στοιχεία με την, επίσης νέα, Χ5.

Με τη νέα Χ5 να έχει ήδη βρει τη θέση της στις αντιπροσωπείες της BMW, οι Βαυαροί επικεντρώνονται πλέον στην εξέλιξη της εκκεντρικότερης, σε επίπεδο σχεδιασμού τουλάχιστον, X6.

Οι δύο προτάσεις της BMW θα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα, γεγονός που θα δικαιολογεί και τις σχεδιαστικές ομοιότητές τους.

Αυτό που, όπως προκύπτει και από τις λήψεις του φωτογραφικού φακού κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης της Χ6 στον Αρκτικό Κύκλο, θα αποτελέσει τη χαρακτηριστική διαφορά μεταξύ των δύο βαυαρικών SUV είναι η σχεδίαση της οροφής, η οποία στην X6 θα διατηρήσει τις coupe επιρροές της.

Από την γκάμα της Χ5 αναμένεται να προέλθουν και οι κινητήρες της νέας X6, ενώ όπως επιβάλλει η εξέλιξη αλλά και η πρόσφατη εμφάνιση της Χ5 ως plug-in υβριδικού πρωτοτύπου, δεν αποκλείεται, σε δεύτερο χρόνο, να υπάρξει και μια αντίστοιχη έκδοση για την Χ6.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024