Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε δύσκολη θέση παραδέχεται ότι θα βρεθεί ο Παπανικολάου στο ΣΕΦ

Σε δύσκολη θέση παραδέχεται ότι θα βρεθεί ο Παπανικολάου στο ΣΕΦ

Ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει σαν αντίπαλος στο ΣΕΦ, και όπως παραδέχτηκε θα αισθανθεί παράξενα φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έχοντας απεναντί του πολλούς από τους παλιούς του συμπαίκτες. Παράλληλα, ο Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε: «Ταξιδεύουμε στον Πειραιά σε μία καλή περίοδο για εμάς».

Ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει σαν αντίπαλος στο ΣΕΦ, και όπως παραδέχτηκε θα αισθανθεί παράξενα φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έχοντας απεναντί του πολλούς από τους παλιούς του συμπαίκτες.

«Θα είναι λίγο παράξενα για μένα. Ήμουν στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια, δέθηκα συναισθηματικά με την ομάδα και κατακτήσαμε μαζί πολλά. Η θέση μου θα είναι λίγο δύσκολη, λόγω των συναισθημάτων και των αναμνήσεων. Όμως είμαι επαγγελματίας και θα προσπαθήσω να μείνω συγκεντρωμένος», δήλωσε ο «Παπ».

Πέραν των συναισθηματικών δυσκολιών, ο διεθνής φόργουορντ περιμένει και αγωνιστικές. «Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Υπάρχει ακόμη ένας σταθερός κορμός παικτών. Περιμένω να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με κλειστό σκορ, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε: «Ταξιδεύουμε στον Πειραιά σε μία καλή περίοδο για εμάς. Πετύχαμε δύο σημαντικές νίκες, αλλά ως συνήθως είναι εύκολο να γυρίσουν τα πάνω κάτω. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός γνώρισε μία ήττα από αυτές που μπορούν να συμβούν σε οποιοδήποτε σημείο της σεζόν. Είμαι σίγουρος όμως πως απέναντί μας ο Ολυμπιακός θα θυμίζει πάλι τη «βερσιόν» του πρωταθλητή Ευρώπης των δύο τελευταίων σεζόν. Το ΣΕΦ είναι ίσως η πιο δύσκολη έδρα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024