Υποτροπή για Τσάτουμα με κίνδυνο απουσίας από το Παγκόσμιο
Άσχημα τα νέα για τον πρωταθλητή του μήκους, Λούη Τσάτουμα, ο οποίος υπέστη υποτροπή στον πρόσφατο τραυματισμό του και πλέον η συμμετοχή του πρωταθλητή του μήκους στη χειμερινή περίοδο μπαίνει σε κίνδυνο, κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, θα έχει ως συνέπεια την αποδυνάμωση της ομάδας που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ.
Άσχημα τα νέα για τον πρωταθλητή του μήκους, Λούη Τσάτουμα, ο οποίος υπέστη υποτροπή στον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο αθλητής είχε πάθει θλάση στις 17 Δεκεμβρίου, ακολούθησε το πρόγραμμα αποκατάστασης που του είχε υποδείξει ο γιατρός και τις τελευταίες ημέρες είχε επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Και εκεί που όλα έδειχναν πως όχι μόνο είναι υγιής, αλλά και σε καλή κατάσταση, ήρθαν τα χειρότερα. Ο Τσάτουμας υπέστη την υποτροπή στο ζέσταμα και όχι σε προπόνηση με ένταση, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στις χαμηλές θερμοκρασίες, στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ.
«Το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ δεν έχει καλές συνθήκες σε ό,τι αφορά το κομμάτι της θέρμανσης, γεγονός που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους αθλητές» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Βασιλικός.
Ο Τσάτουμας έκανε υπέρηχο και το απόγευμα θα εξεταστεί από τον γιατρό, ο οποίος και θα αξιολογήσει την κατάσταση. Πλέον η συμμετοχή του αθλητή στη χειμερινή περίοδο μπαίνει σε κίνδυνο, κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, θα έχει ως συνέπεια την αποδυνάμωση της ομάδας που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442