Υποτροπή για Τσάτουμα με κίνδυνο απουσίας από το Παγκόσμιο
Άσχημα τα νέα για τον πρωταθλητή του μήκους, Λούη Τσάτουμα, ο οποίος υπέστη υποτροπή στον πρόσφατο τραυματισμό του και πλέον η συμμετοχή του πρωταθλητή του μήκους στη χειμερινή περίοδο μπαίνει σε κίνδυνο, κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, θα έχει ως συνέπεια την αποδυνάμωση της ομάδας που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ.
Άσχημα τα νέα για τον πρωταθλητή του μήκους, Λούη Τσάτουμα, ο οποίος υπέστη υποτροπή στον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο αθλητής είχε πάθει θλάση στις 17 Δεκεμβρίου, ακολούθησε το πρόγραμμα αποκατάστασης που του είχε υποδείξει ο γιατρός και τις τελευταίες ημέρες είχε επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Και εκεί που όλα έδειχναν πως όχι μόνο είναι υγιής, αλλά και σε καλή κατάσταση, ήρθαν τα χειρότερα. Ο Τσάτουμας υπέστη την υποτροπή στο ζέσταμα και όχι σε προπόνηση με ένταση, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στις χαμηλές θερμοκρασίες, στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ.
«Το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ δεν έχει καλές συνθήκες σε ό,τι αφορά το κομμάτι της θέρμανσης, γεγονός που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους αθλητές» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Βασιλικός.
Ο Τσάτουμας έκανε υπέρηχο και το απόγευμα θα εξεταστεί από τον γιατρό, ο οποίος και θα αξιολογήσει την κατάσταση. Πλέον η συμμετοχή του αθλητή στη χειμερινή περίοδο μπαίνει σε κίνδυνο, κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, θα έχει ως συνέπεια την αποδυνάμωση της ομάδας που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ο Μάικ Τζέιμς αυτοπροτάθηκε στη Μπαρτσελόνα»
- «Έβραζε» με τη διαιτησία ο Αρμπελόα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό…»
- «Ο Καρέτσας στο στόχαστρο της Τσέλσι και άλλων ομάδων της Premier League»
- Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα δύο πρώτα ματς με τη Μονακό (pic)
- Πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν ο Αλεξάντερ-Γουόκερ των Χοκς (pic, vid)
- Τι χρήματα θα λάβουν οι ομάδες της Euroleague που έμειναν εκτός play offs – Τι ισχύει από την 17η θέση και κάτω
- Η γνώριμη Μονακό στον δρόμο του Ολυμπιακού: Οι κοινοί πρωταγωνιστές και οι προηγούμενες ματσάρες (vids)
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442