Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μίτσελ αποφασίζει για τον… αντι-Σιόβα

Ο Μίτσελ αποφασίζει για τον… αντι-Σιόβα

Ο Μίτσελ βρίσκεται στην Ισπανία αφού έγινε για πρώτη φορά παππούς ωστόσο ο τραυματισμός του Σιόβα τον έχει αφήσει σε... αναμμένα κάρβουνα. Ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει τα δεδομένα και αναμένεται άμεσα να πάρει αποφάσεις για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του διεθνούς αμυντικού, με τον τεχνικό των Ερυθρολεύκων να αναζητά αμυντικό για να μπει κατευθείαν στην ενδεκάδα και για τον λόγο αυτό δεν είναι θετικός στην άμεση απόκτηση του Αυλωνίτη από τον Πανιώνιο. Εν τω μεταξύ, δανεικός στον Εργοτέλη θα δοθεί ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ μόλις υπογράψει στους Ερυθρόλευκους.

Ο Μίτσελ βρίσκεται στην Ισπανία αφού έγινε για πρώτη φορά παππούς ωστόσο ο τραυματισμός του Σιόβα τον έχει αφήσει σε… αναμμένα κάρβουνα.

Ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει τα δεδομένα και αναμένεται άμεσα να πάρει αποφάσεις για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του διεθνούς αμυντικού, με τον τεχνικό των Ερυθρολεύκων να αναζητά αμυντικό για να μπει κατευθείαν στην ενδεκάδα και για τον λόγο αυτό δεν είναι θετικός στην άμεση απόκτηση του Αυλωνίτη από τον Πανιώνιο, ο οποίος είναι ήδη «κλεισμένος» για το καλοκαίρι.

Με τον Καρλ Μετζανί να αποχωρεί πριν λίγες ημέρες και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να ψάχνει να βρει τα πατήματά του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο Euro 2012, ο Μίτσελ θέλει να βρει έναν παίκτη που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις εν όψει και των αγώνων με την Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Champions League.

Στα γραφεία του Ολυμπιακού φτάνουν συνεχώς φαξ με ονόματα παικτών που προτείνονται από διάφορους μάνατζερ, ωστόσο στο Λιμάνι είναι ξεκάθαροι ότι η απόφαση ανήκει εξ ολοκλήρου στον Μίτσελ.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά την επιστροφή του Μίτσελ από την πατρίδα του, ενώ υπάρχουν και οι φήμες που αναφέρουν ότι… εκτός από το εγγόνι του, ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλείετε να έχει και επαφές για το θέμα του αντι-Σιόβα.

Υπογράφει και πάει δανεικός στον Εργοτέλη ο Ιμπραΐμ

Εν τω μεταξύ, την επομένη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ στον Ολυμπιακό, με τον νεαρό Νορβηγό χαφ να φεύγει κατευθείαν για τον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Πάντως, ο 22χρονος αναμένεται να υπογράψει στους Ερυθρόλευκους μετά τις 19 του μήνα, αφού αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι έχοντας υποχρεώσεις με την εθνική Νορβηγίας.

Τέλος, δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία θα τον αποκτήσει η ομάδα του Πειραιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024