Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από την Τρίτη και μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ντάρεν Άμπροουζ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ο 30χρονος Άγγλος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τον δανεισμό του από την Μπέρμιγχαμ ως το τέλος της σεζόν, επιλέγοντας να φορέσει το Νο84.
Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από την Τρίτη και μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ντάρεν Άμπροουζ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
Ο 30χρονος Άγγλος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τον δανεισμό του από την Μπέρμιγχαμ ως το τέλος της σεζόν, επιλέγοντας να φορέσει το Νο84. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Darren Ambrose με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε, από την Birmingham City FC.
Ο 30χρονος μέσος πέρασε με απόλυτη επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και τα τεστ φυσικής κατάστασης. Έχει αγωνιστεί στις Ipswich Town, Newcastle United, Charlton Athletic, Crystal Palace και Birmingham City, θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 84».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.