Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προαγωγός τραυμάτισε σοβαρά πελάτη που κλώτσησε και τώρα μηνύει τη Nike

Προαγωγός τραυμάτισε σοβαρά πελάτη που κλώτσησε και τώρα μηνύει τη Nike

Ένας προαγωγός από το Πόρτλαντ του Όρεγκον καταδικάστηκε σε βαριά ποινή κάθειρξης επειδή τραυμάτισε σοβαρά πελάτη, τον οποίο κλώτσησε στο κεφάλι. Τώρα, ο προαγωγός μηνύει με τη σειρά του την Nike επειδή... το παπούτσι που φορούσε όταν κλώτσησε τον πελάτι δεν είχε σήμανση ότι «μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο».

Ένας προαγωγός από το Πόρτλαντ του Όρεγκον καταδικάστηκε σε βαριά ποινή κάθειρξης επειδή τραυμάτισε σοβαρά πελάτη, τον οποίο κλώτσησε στο κεφάλι.

Τώρα, όπως τουλάχιστον αναφέρει η τοπική εφημερίδα Oregonian, ο προαγωγός μηνύει με τη σειρά του την Nike επειδή… το παπούτσι που φορούσε στο περιστατικό δεν είχε σήμανση ότι «μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο».

Ο 26χρονος Σιρτζορτζίρο Κλάρντι καταδικάστηκε το 2013 για βιαοπραγία με επικίνδυνο όπλο σε πολυετή ποινή κάθειρξης. Είχε προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό σε πελάτη, τον οποίο κλώτσησε στο πρόσωπο επειδή αρνήθηκε να πληρώσει τις υπηρεσίες για τις οποίες είχε «μεσολαβήσει» ο προαγωγός.

O Κλάρντι στράφηκε εναντίον της Nike. Η εταιρεία, υποστηρίζει σε τρισέλιδη αγωγή που κατέθεσε μόνος του από τη φυλακή (προφανώς δεν βρήκε δικηγόρο να τον συνδράμει), όφειλε να έχει σήμανση στο συγκεκριμένο μοντέλο παπουτσιών πως «θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως όπλο».

Η κατηγορία της βιαιοπραγία που διαπράττεται με επικίνδυνο όπλο, της οποίας βρέθηκε ένος ο 26χρονος, επισύρει βαρύτερη ποινή από την «απλή» βιαοπραγία. Ο Κλάρντι υποστηρίζει ότι η εταιρεία ευθύνεται για εν μέρει για τη βαρύτητα της ποινής του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024