Προβληματισμός για το β’ ημίχρονο, ικανοποίηση για τη νίκη στον ΠΑΟ
Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου, έστω κι αν δεν συνοδεύτηκε με διάρκεια στην εμφάνιση, έφτιαξε το κλίμα στους «πράσινους».
Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου, έστω κι αν δεν συνοδεύτηκε με διάρκεια στην εμφάνιση, έφτιαξε το κλίμα στους «πράσινους».
Στην προπόνηση της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.
Όσοι αγωνίστηκαν τουλάχιστον 45 λεπτά στον αγώνα με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Σίλντενφελντ και Πέτριτς, ενώ ο Αμπέιντ γυμνάστηκε χωρίς πρόβλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




















































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442