Ο Ολυμπιακός έκανε… βόλτα στη Ν.Σμύρνη, νίκη του Ηλυσιακού επί του ΑΓΟΡ
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την ήττα-σοκ από την Αρμάνι στην Ευρωλίγκα και επέστρεψε στις εγχώριες νίκες επί του Πανιωνίου (Πανιώνιος - Ολυμπιακός 66-77) με μία καλή εμφάνιση μέσα στη Νέα Σμύρνη. Ο πρωταθλητής Ευρώπης έδειξε να έχει ανασυγκροτηθεί και παρά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς των Λο και Πέτγουεϊ, κατάφερε να διατηρήσει την 2η θέση στην Α1, αφού οι «κυανέρυθροι» τον απειλούσαν. Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια του να παραμείνει στην Α1 μπάσκετ, πήρε ο Ηλυσιακός από τον ΑΓΟΡ (Ηλυσιακός - ΑΓΟΡ 86-72), παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την ήττα-σοκ από την Αρμάνι στην Ευρωλίγκα και επέστρεψε στις εγχώριες νίκες επί του Πανιωνίου (Πανιώνιος – Ολυμπιακός 66-77) με μία καλή εμφάνιση μέσα στη Νέα Σμύρνη. Ο πρωταθλητής Ευρώπης έδειξε να έχει ανασυγκροτηθεί και παρά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς των Λο και Πέτγουεϊ, κατάφερε να διατηρήσει την 2η θέση στην Α1, αφού οι «κυανέρυθροι» τον απειλούσαν. Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια του να παραμείνει στην Α1 μπάσκετ, πήρε ο Ηλυσιακός από τον ΑΓΟΡ (Ηλυσιακός – ΑΓΟΡ 86-72), παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.
Την Δευτέρα, τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα της Α1 έχει εξασφαλίσει ήδη ο Παναθηναϊκός που θέλει να τον συνδυάσει με νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών, στο ΟΑΚΑ (13/1, 19:15). Πάντως, η προσπάθειά των «πρασίνων» για μία δωδέκατη νίκη και έκτη εντός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, θα λάβει χώρα σε ένα άδειο ΟΑΚΑ, καθώς η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των όσων συνέβησαν στο ίδιο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 23 Δεκεμβρίου.
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής (11-13/1) στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
Ίκαρος Χαλκίδας-ΠΑΟΚ 78-86
Άρης-Κολοσσός Ρόδου 57-68
ΚΑΟ Δράμας-Τρίκαλα 83-70
Ν. Κηφισιά-Πανελευσινιακός 81-73
Ηλυσιακός-ΑΓΟ Ρεθύμνου 86-72
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 66-77
Παναθηναϊκός-Απόλλων Πατρών 13/1 (19:15)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 23 -12αγ.
2. Ολυμπιακός 23
3. Πανιώνιος 23
4. ΠΑΟΚ 21
5. ΚΑΟΔ 20
6. ΑΕ Νέας Κηφισιάς 19
7. Κολοσσός Ρόδου 18
. Άρης 18
. Τρίκαλα 18
. Πανελευσινιακός 18
. ΑΓΟ Ρεθύμνου 18
12. Ηλυσιακός 17
13. Απόλλων Πατρών 16 -12αγ.
. Ικαρος Χαλκίδας 16
* Ο Ολυμπιακός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442