Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βέροια «γιόρτασε» την πρώτη εκτός έδρας νίκη της με... τσικουδιά

Η Βέροια «γιόρτασε» την πρώτη εκτός έδρας νίκη της με… τσικουδιά

Την πρώτη νίκη μακριά από το γήπεδό της σημείωσε η Βέροια, καθώς επικράτησε μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 1-0, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Κρήτης ήταν κακή και η Βέροια κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Μπεν στο 84ο λεπτό του αγώνα. Να σημειώσουμε ότι ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με εννιά παίκτες μετά τις αποβολές των Μπούρμπου (74') και Ζόρο (81').

Την πρώτη νίκη μακριά από το γήπεδό της σημείωσε η Βέροια, καθώς επικράτησε μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 1-0, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Κρήτης ήταν κακή και η Βέροια κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Μπεν στο 84ο λεπτό του αγώνα. Να σημειώσουμε ότι ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με εννιά παίκτες μετά τις αποβολές των Μπούρμπου (74′) και Ζόρο (81′).

Χωρίς καλές στιγμές έληξε το πρώτο μέρος. Ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά ήταν φλύαρος και δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Βέροιας. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθούσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία και να απειλήσουν με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Η ομάδα της Κρήτης έδειχνε μπλοκαρισμένη από από τη σφιχτή άμυνα της Βέροιας και δεν μπόρεσε να απειλήσει, ουσιαστικά, ούτε μια φορά στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη ο Σα Πίντο έκανε κάποιες αλλαγές, ενίχυσε επιθετικά την ομάδα του και η Βέροια δέχθηκε μεγάλη πίεση στα μετόπισθεν. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, ήταν αυτοί που μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ. Σε μια από τις ξαφνικές αντεπιθέσεις στο 64ο λεπτό ο Μπεν …κατάφερε να αστοχήσει μόνος προ της κενής εστίας, μετά από κεφαλιά του Μπαργκάν.

Οσο περνούσαν τα λεπτά τόσο πιο επικίνδυνη γινόταν η Βέροια στις αντεπιθέσεις και σίγουρα θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ, καθώς ο ΟΦΗ μετά το δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο του β’ μέρους έδειχνε να πελαγοδρομεί. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ και στο 84ο λεπτό κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Τότε ο Μπεν εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και με πλασέ νίκησε τον Φερνάντεζ «παγώνοντας» τις κερκίδες.

Ο διαιτητής Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μονιάκη, Μπανούση – Γεωργιάδη, Ζεζίνιο ενώ απέβαλε τον Μπούρμπο στο 74′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και με απευθείας κόκκινη τον Ζόρο στον 81ο λεπτό.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Βερόν (78′ Μονιάκης), Ζε Εντουάρντο (54′ Μπανούσης), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (53′ Λαμπρόπουλος).

Βέροια (Ράικο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (85′ Μάνος), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Μπαργκάν, Σιόντης (61′ Παυλίδης), Γεωργιάδης (90’+ Βεργώνης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024