Έως τις 10 Ιανουαρίου συνεχίζουν την απεργία τους οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ
Έως και τις 10 Ιανουαρίου συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, χαρακτηρίζοντας αδιέξοδο το διάλογο με το υπουργείο Υγείας για τη μετάβασή τους στο νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ενώ κατηγορούν το υπουργείο ότι δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο.
Οι εκπρόσωποι των γιατρών έχουν χαρακτηρίσει απαξιωτικούς και αποτρεπτικούς τους όρους ένταξης των γιατρών τουΕΟΠΥΥστο ΕΣΥ -για πλήρη και αποκλειστική απασχόληση- με στόχο να αναγκαστούν να αποχωρήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σφάζει με το βαμβάκι» την κυβέρνηση ο Κ. Καραμανλής για την «αδιαφανή, σκανδαλώδη διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων»
- Οι όροι του Μουρίνιο για να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Τι πρέπει να δηλωθεί στο ΜΙΔΑ της ΑΑΔΕ – Όσα πρέπει να προσέξετε
- Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην 72χρονη που λειτουργούσε παράτυπο γηροκομείο σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους
- Ινφαντίνο: «Αν κάποιος αγοράσει εισιτήρια του Μουντιάλ για δύο εκατομμύρια, δώρο από εμένα ένα χοτ ντογκ!»
- Ο Τεντ Τέρνερ ήθελε να σώσει τον κόσμο: Μεγιστάνας, μαχητής, διεθνιστής – Το ρίσκο του CNN, το λάθος της Τζέιν Φόντα και ο Πούτιν


