Κοινοπρακτικά δάνεια 727,5 εκατ. ευρώ από τις θυγατρικές του ομίλου Βιοχάλκο
Στην υπογραφή κοινοπρακτικών δανείων πενταετούς διάρκειας, συνολικού ύψους 727,5 εκατ. ευρώ προχώρησαν οι θυγατρικές του ομίλου Βιοχάλκο, αναχρηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό μέρος των δανειακών τους υποχρεώσεων.
Στην υπογραφή κοινοπρακτικών δανείων πενταετούς διάρκειας, συνολικού ύψους 727,5 εκατ. ευρώ προχώρησαν οι θυγατρικές του ομίλου Βιοχάλκο, αναχρηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό μέρος των δανειακών τους υποχρεώσεων. Ειδικότερα:
Εταιρεία | Ποσό Δανείου |
ΣΙΔΕΝΟΡ | 179.800.000 |
ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ | 47.300.000 |
SOVEL | 71.363.000 |
ΧΑΛΚΟΡ | 180.550.000 |
FITCO | 13.035.000 |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ | 76.539.000 |
ΕΛΒΑΛ | 100.475.000 |
ΕΤΕΜ | 38.254.000 |
ΣΥΜΕΤΑΛ | 11.227.000 |
ELVAL COLOUR | 9.000.000 |
Σύνολο | 727.543.000 |
- Η ΣΙΔΕΝΟΡ ανακοίνωσε την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων του ομίλου με την υπογραφή κοινοπρακτικών εμπραγμάτως εξασφαλισμένων κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικού ύψους 298,46 εκατ. ευρώ, με συνδιοργανωτές την Εθνική Τράπεζα, την Alpha Bank, τη Eurobank και την Τράπεζα Πειραιώς. Τα εν λόγω δάνεια, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 81% των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων των εταιρειών του ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ, είναι διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα διετούς παράτασης.
- Η ΧΑΛΚΟΡ ανακοίνωσε την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων του ομίλου με την υπογραφή κοινοπρακτικών εμπραγμάτως εξασφαλισμένων κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικού ύψους 270,12 εκατ. ευρώ με συνδιοργανωτές την Εθνική Τράπεζα, την Alpha Bank, τη Eurobank και την Τράπεζα Πειραιώς. Τα δάνεια, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 74% των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων των ελληνικών εταιρειών του Ομίλου, είναι διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα διετούς παράτασης.
- Η ΕΛΒΑΛ ανακοινώσε την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων του ομίλου με την υπογραφή κοινοπρακτικών εμπραγμάτως εξασφαλισμένων κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικού ύψους 158,95 εκατ. ευρώ με συνδιοργανωτές την Εθνική Τράπεζα, την Alpha Bank, τη Eurobank και την Τράπεζα Πειραιώς. Τα δάνεια, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 79% των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων των ελληνικών εταιρειών του ομίλου, είναι διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα διετούς παράτασης.
- Η ΕΤΕΜ ανακοίνωσε την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της εταιρίας με την υπογραφή κοινοπρακτικού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους 38,25 εκατ. ευρώ, με συνδιοργανωτές την Εθνική Τράπεζα, την Alpha Bank και τη Eurobank. Το δάνειο, που αντιπροσωπεύει περίπου το 72% των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας, είναι διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα διετούς παράτασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Greek Tax Authority: No Such Thing as Free Gifts for Influencers
- Σκύλος μόνος στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι: Αρκούν 10 λεπτά για να απειληθεί η ζωή του
- Άργος: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που «προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο» – Νοσηλεύεται στην Αττική
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- Μύκονος: Κώστας Σλούκας, Jan Vesely και Bryant Dunston απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο νησί
- Ιταλία: Η Βαρένα βάζει πρόστιμα στα… μαγιό ως απάντηση στον υπερτουρισμό – Έως 200 ευρώ στους παραβάτες
- Τροχαίο στα Ιωάννινα: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα… σκαρφάλωσε πάνω στο άλλο – Δείτε εικόνες
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442