Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τα μπουζούκια ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τα μπουζούκια ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Με μηνύσεις απειλεί ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για φωτογραφίες και δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να ξόδεψε χιλιάδες ευρώ στα μπουζούκια. Ο υπουργός, απαντώντας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter διαψεύδει τα δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντάς τα ψευδή και προειδοποιεί ότι όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.

Με μηνύσεις απειλεί ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για φωτογραφίες και δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να ξόδεψε χιλιάδες ευρώ στα μπουζούκια.

Ο υπουργός, απαντώντας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter διαψεύδει τα δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντάς τα ψευδή και προειδοποιεί ότι όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.

Κύκλοι του υπουργείου Ναυτιλίας αναφέρουν ότι «ο Μ.Βαρβιτσιώτης δεν τα έσπασε σε μπουζουξίδικο, ούτε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια. Όντως βρέθηκε προχθές καλεσμένος από παρέα σε νυχτερινό κέντρο, αλλά δεν κάθισε σε κανένα τραπέζι, αλλά στο μπαρ με μια φίλη του. Ήπιε δύο ποτά και παρέμεινε στο μαγαζί για μισή ώρα τουλάχιστον. Ούτε λουλούδια όπως γράφεται, ούτε τίποτε άλλο που να προκαλέσει. Υπάρχουν άλλωστε μάρτυρες και αποδείξεις γι’ αυτό. Όλα όσα γράφτηκαν στον Τύπο για υπουργό της κυβέρνησης ότι τα έσπασε σε μπουζουξίδικο και πέταγε λουλούδια, είναι στη σφαίρα της φαντασίας και προφανώς εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024