Νίκη – οξυγόνο για τα Τρίκαλα απέναντι στον Πανελευσινιακό
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν με 70-59 του Πανελευσινιακού εντός έδρας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά του ματς τον ρυθμό τους και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν με 70-59 του Πανελευσινιακού εντός έδρας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά του ματς τον ρυθμό τους και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η διαφορά των 13 πόντων ίσως αποδειχθεί καθοριστική σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλή άμυνα και υποχρέωσαν τον Πανελευσινιακό να υποπέσει σε αρκετά λάθη στην αρχή της αναμέτρησης. Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα ήταν αρκετά άστοχη κι έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ +22 (51-29) στο 26′.
Ωστόσο, με ένα επιμέρους 11-3 στο τελευταίο τετράλεπτο της περιόδου, ο Πανελευσινιακός μείωσε στους 14 (54-40).
Παρά τις προσπάθειες της ομάδας της Ελευσίνας στο τέταρτο δεκάλεπτο, τα Τρίκαλα κράτησαν χωρίς προβλήματα το προβάδισμα τους, επικρατώντας με το τελικό 70-59.
Τα δεκάλεπτα: 17-12, 38-25, 54-40, 70-59.\
Διαιτητές: Πηλοΐδης, Γεωργιάδης, Τσούνας
Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Έβανς 6, Περούνιτσιτς, Γιούιν 9, Γιαννακίδης 8, Πέτροβιτς 7, Λεκάκης, Γκρέιντζερ 9, Δεληγιάννης 12, Φούντας 1, Νικολόπουλος, Γεωργάκης 5, Μουτακαμπίρ 9, Μάταλον 4.
Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Νίκου, Παπαμακάριος 12, Αράπης 9, Ράλεϊ-Ρος 7, Δημάκος 5, Τζόουνς 10, Φαγέ 2, Μελισσαράτος, Τέρνερ 14, Αβραμίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442