H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάσο Καραμάνο για τρία επιπλέον έτη.
Ο 23χρονος επιθετικός που είχε συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι του 2014 αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης που έχει γίνει προ ημερών από την ομάδα μας και σήμερα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για τις νέες υπογραφές παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:« Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ατρόμητο. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη για να αποχωρήσω παρά τις προσεγγίσεις που είχα γιατί ο Ατρόμητος καλύπτει απόλυτα τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές προσδοκίες μου. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε τους ομαδικούς μας στόχους αλλά και τους προσωπικούς.
Σίγουρα θέλω να δώσω περισσότερα πράγματα φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου και να βοηθήσω σε όλους τους τομείς ώστε η ομάδα να προοδεύει συνεχώς και να πρωταγωνιστεί. Οι απαιτήσεις προς το πρόσωπο μου θα είναι πιο υψηλές και πρέπει να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου αλλά και της αγάπης που δείχνουν για εμένα οι φίλαθλοι μας.
Σε συλλογικό επίπεδο θα είναι ευχής έργον αν πρωταγωνιστήσουμε και πάλι στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας γιατί έχουμε φθάσει δύο φορές κοντά στη βρύση αλλά παράλληλα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα για να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά καθώς επίσης να έχουμε μια ακόμη καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία».
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας
Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει στρατηγικά σχεδιάζοντας τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, την επέκταση του γηπέδου στις 8.000 θέσεις και μια σύγχρονη αθλητική πόλη