Ισόπαλο το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με γκολ στο φινάλε
Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Καβάλας. Οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση ισόπαλες 8-8, με το «δικέφαλο» του Βορρά να παραμένει στην 3η θέση, ενώ οι «πράσινοι» ακολουθούν με ένα βαθμό λιγότερο στην 4η (18 έναντι 17). Το ματς είχε αρκετές ανατροπές, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 8-7 1.17'' πριν τη λήξη με γκολ του Δερμιτζάκη, ωστόσο, 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Σολανάκης χάρισε στον ΠΑΟΚ τον πολύτιμο βαθμό.
Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Καβάλας. Οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση ισόπαλες 8-8, με το «δικέφαλο» του Βορρά να παραμένει στην 3η θέση, ενώ οι «πράσινοι» ακολουθούν με ένα βαθμό λιγότερο στην 4η (18 έναντι 17).
Το ματς είχε αρκετές ανατροπές, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 8-7 1.17” πριν τη λήξη με γκολ του Δερμιτζάκη, ωστόσο, 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Σολανάκης χάρισε στον ΠΑΟΚ τον πολύτιμο βαθμό.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.