Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επεισόδια στη Ριζούπολη και ξύλο μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ

Επεισόδια στη Ριζούπολη και ξύλο μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ

Σοβαρά επεισόδια έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στη Ριζούπολη, την ώρα που οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατευθύνονταν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι έστησαν ενέδρα στους οπαδούς στο σταθμό του Περισσού με αποτέλεσμα να μετατραπούν οι γύρω δρόμοι σε πεδίο μάχης μέχρι να επέμβει η Αστυνομία και να δώσει... προσωρινό τέλος.

Σοβαρά επεισόδια έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στη Ριζούπολη, την ώρα που οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατευθύνονταν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι έστησαν ενέδρα στους οπαδούς στο σταθμό του Περισσού με αποτέλεσμα να μετατραπούν οι γύρω δρόμοι σε πεδίο μάχης μέχρι να επέμβει η Αστυνομία και να δώσει… προσωρινό τέλος.

Η ένταση μεταφέρθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου πίσω από το πέταλο που φιλοξενούνται οι οπαδοί του Ολυμπιακού και μπροστά από τα γήπεδα «5Χ5» των Ακαδημιών του αείμνηστου Γιάννη Παθιακάκη.

Οι οπαδοί συγκρούστηκαν αυτή τη φορά με τα ΜΑΤ, που έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, ενώ η «απάντηση» ήρθε με φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα από τους οπαδούς. Ένταση σημειώθηκε και μέσα στο γήπεδο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ξεσπούν στα καθίσματα.

Το όλο σκηνικό κράτησε περίπου ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά και η κατάσταση εκτονώθηκε περίπου μισή ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024