Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σε παράκρουση ο Ολυμπιακός» απαντά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Σε παράκρουση ο Ολυμπιακός» απαντά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Σε ανάλογο και ίσως σκληρότερο ύφος απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊοκός στην αντίστοιχη του Ολυμπικού, που μίλησε για πραξηκοπηματική επιλογή διαιτητών στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» σε ανακοινωσή τους κάνουν λόγο για θλιβερό κατήφορο των «ερυθρολεύκων», ενώ τονίζουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε παράκρουση και επιδίδεται σε μάχη εντυπώσεων που κάνει κακό στο άθλημα. Το βράδυ του Σαββάτου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέβη σε νέα δήλωση στην οποία ανέφερε ότι «ομάδα και κόσμος, ό,τι έχουμε να πούμε, θα τα πούμε στο ΟΑΚΑ».

Σε ανάλογο και ίσως σκληρότερο ύφος απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊοκός στην αντίστοιχη του Ολυμπικού, που μίλησε για πραξηκοπηματική επιλογή διαιτητών στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» σε ανακοινωσή τουςκάνουν λόγο για θλιβερό κατήφορο των «ερυθρολεύκων»,ενώ τονίζουνπως ο Ολυμπιακόςβρίσκεται σε παράκρουση και επιδίδεται σε μάχη εντυπώσεων που κάνει κακό στο άθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί το θλιβερό της κατήφορο μετά και τη νέα κατάπτυστη ανακοίνωση που έχει ως ξεκάθαρο στόχο να δυναμιτίσει το κλίμα και να στοχοποιήσει ανθρώπους. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν επιτέλους και να δώσουν ένα τέλος στην επικίνδυνη λογική του παραλόγου του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε ότι πέραν του αγώνα Κυπέλλου της Δευτέρας σε κοντινό διάστημα υπάρχει αναμέτρηση για το πρωτάθλημα και βέβαια ακολουθούν επιπλέον δύο αγώνες για την Ευρωλίγκα. Ο φίλαθλος κόσμος έχει καταλάβει πλέον για τα καλά το ποιος θυσιάζει το άθλημα στο βωμό των εντυπώσεων, όμως όσο προβλέψιμη κι αν είναι η προπαγάνδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τόσο επικίνδυνη μπορεί να καταλήξει. Αναρωτιόμαστε αν η νέα τους παράκρουση θα μείνει ατιμώρητη και καλούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός ν’ αναλογιστεί ότι αυτό που κάνει κι επαναλαμβάνει διαρκώς δεν είναι «παιχνίδι», αλλά σήμα κινδύνου».

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέβη σε νέα δήλωση στην οποία ανέφερε ότι «ομάδα και κόσμος, ό,τι έχουμε να πούμε, θα τα πούμε στο ΟΑΚΑ».

Αναλυτικά:

«Η ασυλία και η ατιμωρησία που απολαμβάνουν από το κράτος οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός σε κάθε δήλωση, ανακοίνωση και χειρονομία τους, ενώ στον Παναθηναϊκό εξαντλείται η αυστηρότητά τους, δεν μου επιτρέπει να τοποθετηθώ στην ανακοίνωσή τους… Ομάδα και κόσμος, ό,τι έχουμε να πούμε, θα τα πούμε στο ΟΑΚΑ», ανέφερε η δήλωση του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024