Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια διάκριση μαθήτριας του Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού στη Ρυθμική Γυμναστική

Παγκόσμια διάκριση μαθήτριας του Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού στη Ρυθμική Γυμναστική

Δύο χάλκινα μετάλλια χάρισε στην Ελλάδα η Κορίνα Αλευρογιάννη, μαθήτρια του Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού, στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας Μπραζίλια πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής, το οποίο διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια και θεωρείται μια μικρή Ολυμπιάδα.

Στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα (29 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου) συμμετείχαν Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που κέρδισαν την πρόκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής, στο οποίο συμμετείχαν σχολεία όλης της χώρας. Με πέντε χρυσά μετάλλια, η μαθήτρια του Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού Κορίνα Αλευρογιάννη εξασφάλισε τη συμμετοχή της ως μέλους της Εθνικής Ομάδας στο Ατομικό της Ρυθμικής Γυμναστικής.Η Ελληνική Αποστολή, η Ελληνική Πρεσβεία και εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας με ενθουσιασμό πανηγύρισαν για πρώτη φορά δύο χάλκινα μετάλλια στους τελικούς των οργάνων χάρη στην Κορίνα Αλευρογιάννη, η οποία με ελάχιστη διαφορά πίσω από τις δύο Ρωσίδες αθλήτριες κατέλαβε την 3η θέση, τόσο στην μπάλα, με 15,050 βαθμούς, όσο και στις κορύνες, με 15,050 βαθμούς. Η 16χρονη πρωταθλήτρια ήταν παρούσα και στον τελικό της κορδέλας, όπου κατέλαβε την 5η θέση με 14,700 βαθμούς.

Προπονήτρια της Κορίνας είναι η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής κ. Μορφούλα Ντόνα.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024