Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια του να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, πήρε την Κυριακή ο ΟΦΗ, καθώς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, νίκησε εντός έδρας τον Λεβαδειακό με 1-0, χάρη στο τέρμα του Παπάζογλου (7') και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.
Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια του να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, πήρε την Κυριακή ο ΟΦΗ, καθώς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, νίκησε εντός έδρας τον Λεβαδειακό με 1-0, χάρη στο τέρμα του Παπάζογλου (7′) και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς. Ηταν το 7ο λεπτό, όταν από κόρνερ του Μιλιάζες, ο Παπάζογλου νίκησε στον αέρα συμπαίκτες και αντιπάλους, δίνοντας προβάδισμα στους Κρήτες.
Μάλιστα, οι παίκτες του Σα Πίντο προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά οι προσπάθειες των Κουτσιανικούλη (12′ σουτ άουτ), Παπάζογλου (27′ κεφαλιά μπλόκαρε ο Στρατηλάτης) και Ογιος (33′ δοκάρι προ κενής εστίας), δεν είχαν αποτέλεσμα κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΟΦΗ προηγούμενο με διαφορά ενός τέρματος.
Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Μάντζιου στο 46′ έστειλε την μπάλα λίγο έξω απ το δοκάρι του Φερνάντες, ενώ στο 53′ ο Μπούρμπος απομάκρυνε την μπάλα μετά από επικίνδυνη προσπάθεια του Ροτζέριο.
Στο επόμενο 20λεπτο είχαμε ένα δοκάρι με τον Μπούρμπο για τον ΟΦΗ (61′) και μια καλή φάση που πέρασε ανεκμεταλλευτη για τον Λεβαδειακό (70′), για να φτάσουμε στο 76ο λεπτό, όταν ο Μιλιάζες εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μακρής μεσα στην μικρή περιοχή, έπιασε καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έω απ το δεξί δοκάρι του Στρατηλάτη.
Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, που βρήκε τον ΟΦΗ να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να βελτιώνει την θέση του στην κατάταξη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο 89ο λεπτό, ο Ιωαννίδης αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπανούση, αφήνοντας τον Λεβαδειακό με παίκτη λιγότερο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Οι Νικς διέλυσαν τους Χοκς με 51 πόντους διαφοράς και πέρασαν στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε και από μια στιγμή μεγάλης έντασης.
Ο viral οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολούθησε από κοντά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός, ωστόσο η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, αφού κατέληξε στο νοσοκομείο!
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την παρουσία των Αντετοκούνμπο και Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ, για τους κορυφαίους στην ιστορία της Euroleague, αλλά και για τα ματς με τη Μονακό.