Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΟΦΗ νίκησε τον Λεβαδειακό και τον προσπέρασε

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Λεβαδειακό και τον προσπέρασε

Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια του να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, πήρε την Κυριακή ο ΟΦΗ, καθώς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, νίκησε εντός έδρας τον Λεβαδειακό με 1-0, χάρη στο τέρμα του Παπάζογλου (7') και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια του να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, πήρε την Κυριακή ο ΟΦΗ, καθώς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, νίκησε εντός έδρας τον Λεβαδειακό με 1-0, χάρη στο τέρμα του Παπάζογλου (7′) και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς. Ηταν το 7ο λεπτό, όταν από κόρνερ του Μιλιάζες, ο Παπάζογλου νίκησε στον αέρα συμπαίκτες και αντιπάλους, δίνοντας προβάδισμα στους Κρήτες.

Μάλιστα, οι παίκτες του Σα Πίντο προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά οι προσπάθειες των Κουτσιανικούλη (12′ σουτ άουτ), Παπάζογλου (27′ κεφαλιά μπλόκαρε ο Στρατηλάτης) και Ογιος (33′ δοκάρι προ κενής εστίας), δεν είχαν αποτέλεσμα κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΟΦΗ προηγούμενο με διαφορά ενός τέρματος.

Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Μάντζιου στο 46′ έστειλε την μπάλα λίγο έξω απ το δοκάρι του Φερνάντες, ενώ στο 53′ ο Μπούρμπος απομάκρυνε την μπάλα μετά από επικίνδυνη προσπάθεια του Ροτζέριο.

Στο επόμενο 20λεπτο είχαμε ένα δοκάρι με τον Μπούρμπο για τον ΟΦΗ (61′) και μια καλή φάση που πέρασε ανεκμεταλλευτη για τον Λεβαδειακό (70′), για να φτάσουμε στο 76ο λεπτό, όταν ο Μιλιάζες εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μακρής μεσα στην μικρή περιοχή, έπιασε καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έω απ το δεξί δοκάρι του Στρατηλάτη.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, που βρήκε τον ΟΦΗ να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να βελτιώνει την θέση του στην κατάταξη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο 89ο λεπτό, ο Ιωαννίδης αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπανούση, αφήνοντας τον Λεβαδειακό με παίκτη λιγότερο.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες : Μπούρμπος, Κονέ
Κόκκινες : Ιωαννίδης

ΟΦΗ (Σα Πίντο):
Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης (87` Μπανούσης), Παπάζογλου (78` Λαμπρόπουλος), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (52` Μακουκούλα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου):
Στρατηλάτης, Γεωργίου, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μουλόπουλος, Μάντζιος, Μάγκας (46` Ροτζέριο), Λαμπρόπουλος (46` Καντζι), Σανγκουϊνέτι, Κονέ (73` Καπό), Ορτέγκα

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024