Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σισέ θέλει να φύγει από τη Ρωσία και «μιλάει» με τη Μπαστιά

Ο Σισέ θέλει να φύγει από τη Ρωσία και «μιλάει» με τη Μπαστιά

Ούτε ένα εξάμηνο δεν έκλεισε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο ρωσικό πρωτάθλημα με την Κουμπάν Κρασνοντάρ, και ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε σε συνέντευξη του στο «20minutes.fr» ότι θέλει να γυρίσει στη Γαλλία και να αγωνιστεί ξανά στην Ligue 1, ενώ υπάρχουν ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα, που θέλουν τον 32χρονο να βρίσκεται σε επαφές με την Μπαστιά για μεταγραφή τον Ιανουάριο. Ο Σισέ έχει συμβόλαιο με τους Ρώσους μέχρι το τέλος της σεζόν και σε λίγες εβδομάδες θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ούτε ένα εξάμηνο δεν έκλεισε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο ρωσικό πρωτάθλημα με την Κουμπάν Κρασνοντάρ, και ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε σε συνέντευξη του στο «20minutes.fr» ότι θέλει να γυρίσει στη Γαλλία και να αγωνιστεί ξανά στην Ligue 1, ενώ υπάρχουν ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα, που θέλουν τον 32χρονο να βρίσκεται σε επαφές με την Μπαστιά για μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Ο Σισέ έχει συμβόλαιο με τους Ρώσους μέχρι το τέλος της σεζόν και σε λίγες εβδομάδες θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Όπως δήλωσε ο ίδιος πολλές ομάδες στην Ligue 1 έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα και πιστεύει ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή λύση.

Επίσης, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι είναι έτοιμος να χαμηλώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις για να βρει μια ομάδα, η οποία όμως θέλει να είναι από το μέσο της βαθμολογίας και πάνω.

«Η Γαλλία είναι η προτεραιότητα μου. Θέλω να γυρίσω στην Γαλλία, να βάλω το 100στο μου γκολ και να δείξω ότι είμαι εδώ ακόμα και είμαι πρόθυμος να κάνω μια θυσία στον μισθό μου. Είμαι ελεύθερος τώρα, δεν θα χρειαστούν χρήματα για την μεταγραφή. Θέλω να γυρίσω στην Ligue 1, να ξεπεράσω τα 100 γκολ. Έχω δει ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν πρόβλημα στην επίθεση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σισέ.

Επίσης, σύμφωνα με τον Canal+ ο Σισέ έχει προχωρημένες συζητήσεις με την Μπαστιά και η επιστροφή του στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν απέχει πολύ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024