Εμπρηστική επίθεση σε όχημα του ΑΠΘ
Στόχος εμπρησμού έγινε το βράδυ της Παρασκευής όχημα ιδιοκτησίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ολύμπου, στο κέντρο της πόλης.
Στόχος εμπρησμού έγινε το βράδυ της Παρασκευής όχημα ιδιοκτησίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ολύμπου, στο κέντρο της πόλης.
Άγνωστοι έριξαν εύφλεκτη ουσία στο αριστερό ελαστικό του οχήματος με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά και να καταστραφεί το εσωτερικό τμήμα του.
Λίγες ώρες αργότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, άγνωστος έβαλε φωτιά σε όχημα, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Χατζή και Χάλκης με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.
Η αστυνομία αναζητεί τον ιδιοκτήτη του οχήματος και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς η μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι
- Κικίλιας: Επενδύουμε 90 εκατ. ευρώ επιπλέον στη ναυτική εκπαίδευση
- Ολυμπιακός: Η 12άδα που επέλεξε ο Μπαρτζώκας για το πρώτο παιχνίδι με τη Μονακό
- Κεφαλονιά: Φονικό κοκτέιλ ουσιών βρέθηκε στο αίμα της Μυρτούς – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
- Η φημολογία για τον Κεσιέ και η θέση της ΑΕΚ
- Αυτός είναι ο φάκελος με την επιστολή στα ΜΜΕ που άφησε πίσω του στο Πρωτοδικείο ο 89χρονος
