Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
ΤΑΙΠΕΔ: Χωρίς προσφορές το ακίνητο στην Αφάντου και οι ιαματικές πηγές στην Φθιώτιδα
Άκαρπη απέβη η προσπάθεια για την αποκρατικοποίηση του ακινήτου του Δημοσίου στην Αφάντου της Ρόδου και τις τέσσερις ιαματικές πηγές στη Φθιώτιδα. Όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν υποβλήθηκαν τελικά προσφορές τόσο για την Αφάντου, όσο και για τις ιαματικές πηγές και το Ταμείο θα ξεκινήσει εκ νέου το επόμενο διάστημα τις διαδικασίες αξιοποίησης των ακινήτων, αξιολογώντας όλες τις δυνατές λύσεις.
Άκαρπη απέβη η προσπάθεια για την αποκρατικοποίηση του ακινήτου του Δημοσίου στην Αφάντου της Ρόδου και τις τέσσερις ιαματικές πηγές στη Φθιώτιδα.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν υποβλήθηκαν τελικά προσφορές τόσο για την Αφάντου, όσο και για τις ιαματικές πηγές και το Ταμείο θα ξεκινήσει εκ νέου το επόμενο διάστημα τις διαδικασίες αξιοποίησης των ακινήτων, αξιολογώντας όλες τις δυνατές λύσεις.
Σύμφωνα, επίσης, με το ΤΑΙΠΕΔ, στόχος είναι η αξιοποίηση των ακινήτων με τους καλύτερους δυνατούς όρους και με βασικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τις προοπτικές ανάπτυξης των τοπικών οικονομιών.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!