«Για τα παιδιά που μας χρειάζονται», το μήνυμα Μαρινάκη στη UNICEF
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προέβη σε δήλωση για τα 67 χρόνια από την ίδρυση της UNICEF, με την οποία συνεργάζονται οι πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προέβη σε δήλωση για τα 67 χρόνια από την ίδρυση της UNICEF, με την οποία συνεργάζονται οι πρωταθλητές Ελλάδας.
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «H 11η Δεκεμβρίου είναι μέρα αφιερωμένη στα παιδιά ολόκληρου του κόσμου. Σαν σήμερα ξεκίνησε το μεγάλο ανθρωπιστικό έργο της η UNICEF.
Όμως 67 χρόνια μετά, τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και δυστυχώς είναι μεγάλα. Η ανάγκη υποστήριξης της σημαντικής προσπάθειας για τη σωτηρία παιδικών ψυχών είναι αδιαμφισβήτητη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει έμπρακτα το έργο της UNICEF σε όλα τα επίπεδα και συμβάλλει με κάθε τρόπο ώστε να σωθούν 50.000 παιδιά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τα οποία δεν έχουν πρόσβαση σε εμβόλια.
Είναι ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δείξουμε όλοι ότι η Ελλάδα, της οποίας άξιος πρεσβευτής είναι ο Ολυμπιακός μας, παραμένει η Ελλάδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης».
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας