Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

ΜΑΡΑΚ : Απόφαση επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές

Δεκτή έγινε η αίτηση υπαγωγής στο Άρθρο 106 ν.3588/2007 για την ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική ΑΒΕΕ από το εφετείο Πειραιά με αριθμό απόφασης 866/2013. Οι όροι συμφωνίας εν συντομία περιλαμβάνουν τα εξής: Α) οι εργαζόμενοι θα λάβουν ολόκληρη την απαίτηση τους μετά από περίοδο χάριτος ενός έτους, η οποία θα αρχίσει από την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης […]

Δεκτή έγινε η αίτηση υπαγωγής στο Άρθρο 106 ν.3588/2007 για την ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική ΑΒΕΕ από το εφετείο Πειραιά με αριθμό απόφασης 866/2013.

Οι όροι συμφωνίας εν συντομία περιλαμβάνουν τα εξής:

Α) οι εργαζόμενοι θα λάβουν ολόκληρη την απαίτηση τους μετά από περίοδο χάριτος ενός έτους, η οποία θα αρχίσει από την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης από το Δικαστήριο σε δώδεκα μηνιαίες δόσεις.

Β) οι απαιτήσεις των προμηθευτών θα περιοριστούν κατά 50% και θα εξοφληθούν ατόκως, με περίοδο χάριτος δύο ετών, η οποία θ’αρχίζει από την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης από το Δικαστήριο, και εντός πέντε ετών απ’αυτή, σε εξαμηνιαίες δόσεις.

Γ) οι φορείς κοινωνικής ασφάλισης δηλαδή εν προκειμένω το ΙΚΑ ΤΣΕΜΕΔΕ και ΟΑΕΕ θα λάβουν ολόκληρη την απαίτηση τους, μετά από περίοδο χάριτος ενός έτους που θ’αρχίζει από την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανση σε δώδεκα ίσες εξαμηνιαίες δόσεις.

Δ) οι τράπεζες θα λάβουν ολόκληρη την απαίτηση τους, μετά από περίοδο χάριτος ενός έτους που θ’αρχίζει από την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανση σε δώδεκα ίσες εξαμηνιαίες δόσεις.

Τα ανωτέρω θα έχουν ισχύ από την δημοσίευσης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) και στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων – Τομέας Νομικών (ΔΔΔ).

Οι ανωτέρω συμφωνίες θα έχουν ως κύριο αποτέλεσμα την μετατροπή μεγάλου μέρους των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων της εταιρείας σε μακροπρόθεσμες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024