Ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί την παραμονή του ο Σάντος
Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας του Σάντος με τη Ελληνική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή από τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα ζήτησε κι άλλο χρόνο για να σκεφτεί.
Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας του Σάντος με τη Ελληνική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή από τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα ζήτησε κι άλλο χρόνο για να σκεφτεί.
Παράλληλα υπήρξαν επαφές και για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και είναι αρκετά πιθανό όπως φαίνεται να προγραμματιστεί αγώνας με την Τουρκία τον Μάρτιο στο «Καραϊσκάκη», αλλά κι ακόμα ένας με την Πορτογαλία εκτός έδρας λίγο πριν από τη διοργάνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Στο +14 από τη Ρεάλ οι Καταλανοί, έτοιμοι να πανηγυρίσουν τον τίτλο
- Η Φαμαλικάο άφησε εκτός τίτλου τη Μπενφίκα (2-2) και ο Μουρίνιο στον πάγκο τον Παυλίδη
- Μπενίτεθ: «Το να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη τετράδα ήταν επίτευγμα»
- Κούβελος και Πέτζα Στογιάκοβιτς συζήτησαν για την μέλλον του Αντρέι στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στα πλέι άουτ της Super League
- Άρσεναλ – Φούλαμ 3-0: Στο +6 οι Λονδρέζοι με ηγέτη τον Γιόκερες
- LIVE: Οσασούνα – Μπαρτσελόνα
- Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 4-2: Αρκάδες για παραμονή με «τεσσάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442