Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επετειακές εκδόσεις

Επετειακές εκδόσεις «Go!Brazil» για το Hyundai i20

Για τον πλούσιο εξοπλισμό, τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τις προνομιακές τιμές τους διακρίνονται οι επετειακές εκδόσεις "Go!Brazil" του μέχρι σήμερα γνωστού Hyundai i20.

Μια σειρά επετειακών εκδόσεων πρόκειται να λανσάρει στην ελληνική αγορά η Hyundai με αφορμή τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στο Ρίο της Βραζιλίας.

Ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, η Hyundai δημιούργησε τις εκδόσεις Go!Brazil, οι οποίες αρχικά θα είναι διαθέσιμες μόνο για το i20, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να προστεθούν στην γκάμα και των υπόλοιπων προτάσεων της.

Οι εκδόσεις Go!Brazil του Hyundai i20 διαφοροποιούνται τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού.

Ανάμεσα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους ξεχωρίζουν οι σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, τα φιμέ τζάμια και τα καλύμματα μαύρου χρώματος των εξωτερικών καθρεπτών.

Στον βασικό εξοπλισμό των συγκεκριμένων εκδόσεων περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, ο αισθητήρας φώτων, το σύστημα ανοικτής ακρόασης τεχνολογίας Bluetooth, το cruise control, o κλιματισμός και οι προβολείς ομίχλης.

Στην ακόμη πλουσιότερη έκδοση Go!Brazil Plus προστίθενται οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων, η ηλεκτρική ηλιοροφή, ο αυτόματος κλιματισμός, τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες.

Οι εκδόσεις Go!Brazil συνδυάζονται με τους πετρελαιοκινητήρες των 1,1 και 1,4 λίτρων, όπως άλλωστε και με την έκδοση βενζίνης των 1,2 λίτρων, ξεκινώντας από τα 11.090 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024