Διαγωγή… κοσμία για το κακό παιδί της τάξης, Τζον Λένον
Οι έλεγχοι διαγωγής που καταγράφουν τις αταξίες του μαθητή Τζον Λένον πουλήθηκαν περίπου 11.000 ευρώ ο ένας σε διαδικτυακή δημοπρασία της εταιρείας TracksAuction.com, η οποία εδρεύει στην βορειοδυτική Αγγλία. Σε αυτούς, οι καθηγητές περιγράφουν τον Λένον ως «κλόουν της τάξης», «ενοχλητικό» και λένε ότι «δεν δείχνει ενδιαφέρον για τίποτα».
Οι έλεγχοι διαγωγής που καταγράφουν τις αταξίες του μαθητή Τζον Λένον πουλήθηκαν περίπου 11.000 ευρώ ο ένας σε διαδικτυακή δημοπρασία της εταιρείας TracksAuction.com, η οποία εδρεύει στην βορειοδυτική Αγγλία.
Οι δύο έλεγχοι της περιόδου 1955-1956 περιγράφουν τις αταξίες του 15χρονου μαθητή Λένον όταν φοιτούσε στο Γυμνάσιο Αρρένων Quarry Bank στο Λίβερπουλ της βορειοδυτικής Αγγλίας.
Σε αυτούς, οι καθηγητές περιγράφουν τον Λένον ως «κλόουν της τάξης», «ενοχλητικό» και λένε ότι «δεν δείχνει ενδιαφέρον για τίποτα».
Όπως αναφέρουν οι έλεγχοι, ο Λένον είχε τιμωρηθεί γιατί έσπρωχνε και τσακωνόταν με τα παιδιά μέσα στην τάξη και γιατί έκανε «σαμποτάζ».
Σε δύο περιπτώσεις, μάλιστα, ο Λένον τιμωρήθηκε τρεις φορές μέσα σε μία μόνο ημέρα.
Τα αρχεία διασώθηκαν από έναν καθηγητή, ο οποίος είχε κληθεί να κάψει το περιεχόμενο μίας σχολικής αποθήκης τη δεκαετία του 1970.
Σύμφωνα με το BBC, ο καθηγητής έσκισε τις σελίδες ενός βιβλίου για να τις κρατήσει για ενθύμιο όταν πρόσεξε πάνω σε αυτές το επίθετο Λένον, καθώς το… Σκαθάρι ήταν ήδη διάσημο.
Την γνησιότητα των εγγράφων πιστοποίησε ο στενός φίλος του Λένον στο σχολείο, Πιτ Σότον, ο οποίος έχει γράψει βιβλίο για την ζωή του καλλιτέχνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442