Τρίτη σερί νίκη για τη Βουλιαγμένη στον Γ’ όμιλο της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.
Οι παίκτριες του Κώστα Δήμου επικράτησαν το πρωί του Σαββάτου της ουγγρικής Ζέντες με 15-8, κάνοντας… προθέρμανση για την αναμέτρηση με την Οριζόντε Κατάνια στις 21:00 την ίδια μέρα.
Μάντσεστερ, Λίβερπουλ και Ζέντες υπέκυψαν στην ανωτερότητα της πρωταθλήτριας Ελλάδος, όμως όλα κρίνονται στο παιχνίδι με την ισχυρή Οριζόντε Κατάνια.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.