
Τρόφιμα για ανήλικους πρόσφυγες συγκεντρώνουν οι Atenistas
Τρόφιμα για τον ξενώνα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο «Μέλλον» συγκεντρώνει αύριο, Σάββατο στην πλατεία του μετρό Πανόρμου η ομάδα plus των Atenistas. Στον ξενώνα φιλοξενούνται περίπου 100 πρόσφυγες από Αφγανιστάν, Συρία και άλλες εμπόλεμες ζώνες, περίπου 60 ανήλικοι ασυνόδευτοι και 40 μητέρες με μωρά.
Τρόφιμα για τον ξενώνα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο «Μέλλον» συγκεντρώνει αύριο, Σάββατο στην πλατεία του μετρό Πανόρμου η ομάδα plus των Atenistas.
Στον ξενώνα φιλοξενούνται 100 πρόσφυγες από Αφγανιστάν, Συρία και άλλες εμπόλεμες ζώνες, περίπου 60 ανήλικοι ασυνόδευτοι και 40 μητέρες με μωρά.
Οι Atenistas συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα σε κουτιά, αλεύρι, ζάχαρη, καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής.
Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει από τις 11 το πρωί ώς τις 2 το μεσημέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
- Καιρός: Έως τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Για πρώτη φορά πράσινο φως για «φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι»
- Ο Μικ Τζάγκερ λέει ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό στο να μεγαλώνεις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442