
Τρόφιμα για ανήλικους πρόσφυγες συγκεντρώνουν οι Atenistas
Τρόφιμα για τον ξενώνα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο «Μέλλον» συγκεντρώνει αύριο, Σάββατο στην πλατεία του μετρό Πανόρμου η ομάδα plus των Atenistas. Στον ξενώνα φιλοξενούνται περίπου 100 πρόσφυγες από Αφγανιστάν, Συρία και άλλες εμπόλεμες ζώνες, περίπου 60 ανήλικοι ασυνόδευτοι και 40 μητέρες με μωρά.
Τρόφιμα για τον ξενώνα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο «Μέλλον» συγκεντρώνει αύριο, Σάββατο στην πλατεία του μετρό Πανόρμου η ομάδα plus των Atenistas.
Στον ξενώνα φιλοξενούνται 100 πρόσφυγες από Αφγανιστάν, Συρία και άλλες εμπόλεμες ζώνες, περίπου 60 ανήλικοι ασυνόδευτοι και 40 μητέρες με μωρά.
Οι Atenistas συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα σε κουτιά, αλεύρι, ζάχαρη, καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής.
Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει από τις 11 το πρωί ώς τις 2 το μεσημέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εσωκομματικό δημοψήφισμα για στήριξη της ΕΛΑΣ και μη κάθοδο στις επόμενες εκλογές
- Τουρκία: Συνελήφθη ο ροκ σταρ Χαλούκ Λεβέντ
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 27 νεκροί σε πυρκαγιά σε παμπ στην Μπανγκόκ – Συγκλονιστικές εικόνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442