«Μοιρασιά» στο Μέρσεϊσαϊντ, στο +4 η Άρσεναλ, εύκολα η Τσέλσι
Πολύ μεγάλο ματς στο «Γκούντισον Παρκ», όπου η Εβερτον και η Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 με εντυπωσιακή διακύμανση του σκορ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Το αποτέλεσμα αυτό, έδωσε διαφορά τεσσάρων βαθμών στην Αρσεναλ, επικρατώντας 2-0 της Σαουθάμπτον στο «Εμιρεϊτς». Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Τσέλσι που νίκησε 3-0 τη Γουέστ Χαμ στο "Απτον Παρκ" και έπιασε τη Λίβερπουλ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Πολύ μεγάλο ματς στο «Γκούντισον Παρκ», όπου η Εβερτον και η Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 με εντυπωσιακή διακύμανση του σκορ.
Το ματς ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και οι «κόκκινοι» βρισκόνταν μπροστά στο σκορ με 2-1 (το 1-1 είχε κάνει στο 8′ ο Μιραλάς), όταν δύο γκολ του Ρομελού Λουκάκου στο 72′ και το 82′ ανέτρεψαν τα δεδομένα.
Κι ενώ οι φίλοι των γηπεδούχων ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη, ο Ντάνιελ Στάριτζ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο 89′, εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα.
Το αποτέλεσμα αυτό, έδωσε διαφορά τεσσάρων βαθμών στην Αρσεναλ, επικρατώντας 2-0 της Σαουθάμπτον στο «Εμιρεϊτς». Οι «Άγιοι» απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η έως τώρα εκπληκτική πορεία τους, αλλά δεν μπόρεσαν να σπάσουν την αρνητική παράδοση στην έδρα της Αρσεναλ, όπου έχουν πλέον 14 ήττες και 5 ήττες στους τελευταίους 19 αγώνες τους από το 1987.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Τσέλσι που νίκησε 3-0 τη Γουέστ Χαμ στο «Απτον Παρκ» και έπιασε τη Λίβερπουλ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής: Σάββατο 23/11 Εβερτον-Λίβερπουλ 3-3 (8΄ Μιραλάς, 72΄,82΄ Λουκάκου – 5΄ Κουτίνιο, 19΄ Σουάρες, 89΄ Στάριτζ)
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια ιστορικής σημασίας ανταλλαγή είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι σύμφωνα με τα αμερικανικά ρεπορτάζ, έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Συνέχεια απόψε (13/5) στα πλέι-οφ και στα ντέρμπι που πλέον κρίνουν μονάχα το δεύτερο «εισιτήριο» για το Champions League. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στις 19:30.
Τη νίκη που θα τον στείλει στο Final-4 της Euroleague στο... σπίτι του, ψάχνει το βράδυ της Τετάρτης (13/5, 22:00) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βαλένθια, στη «Roig Arena».