Επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο διοργανώνει ο σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών διοργανώνει την 10η επιστημονική ημερίδα του με θέμα «Καρκίνος... Μπορεί να νικηθεί», την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) από 10:00-19:00.
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών διοργανώνει την 10η επιστημονική ημερίδα του με θέμα «Καρκίνος… Μπορεί να νικηθεί», την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) από 10:00-19:00.
Επιστήμονες από το χώρο της υγεία διαφόρων ειδικοτήτων θα σας ενημερώσουν για τις εξελίξεις στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.
Στα πλαίσια της εκδήλωσής μας και μετά την ενημερωτική ομιλία για τη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών/Αιμοποιητικών Κυττάρων, για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής, στη Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών.
Τα δείγματα θα ληφθούν από Ιατρούς Αιματολόγους, με τους οποίους θα μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.