Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volkswagen Passat 2016: Σε νέα βάση

Volkswagen Passat 2016: Σε νέα βάση

Στην πολυδιαφημισμένη πλατφόρμα, που μεταξύ άλλων φιλοξενεί και την έβδομη γενιά του VW Golf, πρόκειται να βασιστεί το νέο, μεγαλύτερο και ελαφρύτερο Passat.

Από τους δρόμους της Νότιας Ευρώπη ξεκίνησε η εξελικτική πορεία του πρωτότυπου, για την ώρα, VW Passat.

Ο λόγος φυσικά για την επόμενη γενιά του δημοφιλούς VW, η οποία αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά το τελευταίο τρίμηνο του 2015.

Κρίνοντας από τις πρώτες φωτογραφίες του υπό εξέλιξη Passat, η διαφοροποίηση των αναλογιών του αμαξώματος και ειδικότερα η αισθητή αύξηση των μετατροχίων, οφείλεται στη χρήση της νέας πλατφόρμας που συναντάμε, πλέον, στις περισσότερες προτάσεις της γερμανικής φίρμας.

Γνωστή και ως «MQB», η νέα πλατφόρμα της Volkswagen διακρίνεται για την ευελιξία της, το χαμηλό της βάρος αλλά και το περιορισμένο κόστος παραγωγής της.

Παρά την αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων, λοιπόν, το νέο Passat θα είναι ελαφρύτερο σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, την ίδια στιγμή που το χαμηλότερο κόστος παραγωγής θα επιτρέψει στη γερμανική φίρμα να ενσωματώσει προηγμένες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας, χωρίς η τελική τιμή του αυτοκινήτου να διαφοροποιηθεί σημαντικά από τα σημερινά επίπεδα.

Εκτός των άλλων, το χαμηλότερο βάρος του γερμανικού συνόλου θα κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο των υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης ή diesel που θα διαμορφώσουν την κατά κανόνα πλούσια γκάμα του.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου VW Passat πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο του 2015.

AUTOMEDIA

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024