Παράταση ως τις 29/11 στην ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα»
Παρατείνεται ως τις 29 Νοεμβρίου η ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου για το 2013, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το γαλλικό περιοδικό «France Football».
Παρατείνεται ως τις 29 Νοεμβρίου η ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου για το 2013, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το γαλλικό περιοδικό «France Football».
Η ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα», στην οποία μετέχουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές και οι αρχηγοί όλων των εθνικών ομάδων, καθώς και επιλεγμένοι δημοσιογράφοι απ΄ όλο τον κόσμο, είχε ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου, όμως η FIFA δίνει τη δυνατότητα σε όσους εκλέκτορες θέλουν να τροποποιήσουν τις επιλογές τους, λαμβάνοντας υπόψη και τα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Η πρωτοφανής αυτή απόφαση της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας εκτιμάται ότι θα δώσει αβαντάζ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος οδήγησε μόνος του την Πορτογαλία στα τελικά της Βραζιλίας, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στα δύο ματς των πλέι οφ με τη Σουηδία.
Πριν την εξέλιξη αυτή, μεγάλο φαβορί για τη «Χρυσή Μπάλα» θεωρείτο ο Φρανκ Ριμπερί, που οδήγησε την περσινή σεζόν την Μπάγερν στην κατάκτηση του τρεμπλ (Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτάθλημα και κύπελλο Γερμανίας).
Το «France Football» αναφέρει επίσης ότι η τελική λίστα των υποψηφίων, η οποία θα ανακοινωθεί στις 9/12, θα έχει φέτος πέντε ονόματα, αντί για τρία που ίσχυε ως τώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442