
Μετανάστης έχασε τη ζωή του μέσα στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα
Την τελευταία του πνοή μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα άφησε τη Δευτέρα 46χρονος μετανάστης από το Μπαγκλαντές. Ο μετανάστης, ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών, έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει για την απόπειρα διάρρηξης που έγινε στο μαγαζί του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα. Διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
»Ο παθών ιδιοκτήτης του καταστήματος κατά την προφορική εξιστόρηση του συμβάντος στους αρμόδιους αστυνομικούς, εντός του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο “Ελπίς”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου αλλοδαπού δράστη για απόπειρα ληστείας, ενώ το οικείο Αστυνομικό Τμήμα διενεργεί προανάκριση για τον αιφνίδιο θάνατο του 46χρονου, στο πλαίσιο της οποίας έχει παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλευτικές εκλογές στην Ουγγαρία: Τέλος της μακρόχρονης διακυβέρνησης ή πέμπτη θητεία για Όρμπαν
- Ψάχνει μεγάλη κίνηση ο Πασκουάλ: Φουλάρει για Φρανσίσκο η Μπαρτσελόνα
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
- Η επιστήμη ξέρει πότε το κλάμα μας ανακουφίζει
- Ο πόλεμος στο Ιράν αλλάζει τις προβλέψεις για την ελληνική οικονομία – Χαμηλώνει ο πήχης για τον ρυθμό ανάπτυξης
- Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Ενρίκε: Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν