Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη ενέργεια τα όπλα που βρέθηκαν σε πλαστικό βαρέλι, που ήταν επιμελώς θαμμένο σε δασική έκταση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση. Ωστόσο, η διερεύνηση της υπόθεση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική.

Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη ενέργεια τα όπλα που βρέθηκαν σε πλαστικό βαρέλι, που ήταν επιμελώς θαμμένο σε δασική έκταση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση.

Ωστόσο, η διερεύνηση της υπόθεση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μετέβη τη Δευτέρα στο σημείο όπου υπέδειξε κυνηγός, βρήκε και κατέσχεσε τέσσερα Καλάσνικοφ, 10 χειροβομβίδες και 752 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Τα όπλα ήταν γρασαρισμένα και μέσα σε νάιλον σακούλες, το δε βαρέλι ήταν προσεκτικά κλεισμένο για να μην επηρεάζεται το υλικό από υγρασία και άλλους παράγοντες.

Από αρμόδια αστυνομική πηγή έγινε γνωστό ότι πιθανόν και εντός της ημέρας να υπάρξουν κάποια στοιχεία (δακτυλοσκοπικά, DNA, κ.λπ.) από την έρευνα που συνεχίζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία ενδέχεται να ρίξουν φως στο ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από την υπόθεση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024