Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Sister Bliss των Faithless για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η Sister Bliss των Faithless για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η Sister Bliss των Faithless έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στη χώρας μας, τo Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013. Η γνωστή DJ και παραγωγός θα βρεθεί στο Dybbuk στο Κολωνάκι (το παλιό Rock n Roll) και είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει το κοινό της με νέες μουσικές και εκπλήξεις. Η Sister Bliss μαζί με τον Maxi […]

Η Sister Bliss των Faithless έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στη χώρας μας, τo Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013.

Η γνωστή DJ και παραγωγός θα βρεθεί στο Dybbuk στο Κολωνάκι (το παλιό Rock n Roll) και είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει το κοινό της με νέες μουσικές και εκπλήξεις.

Η Sister Bliss μαζί με τον Maxi Jazz το 1996 δημιούργησαν ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπητά μουσικά συγκροτήματα, τους Faithless.

Ωστόσο, η αγάπη της για την House μουσική από το 1987 έως σήμερα έχει αναδείξει τη Sister Bliss σε μια από τις πιο πρωτοποριακές γυναίκες DJ όλων των εποχών. Έχει κυκλοφορήσει πολλές δικές της συνθέσεις και εμφανίζεται σε δημοφιλή clubs και φεστιβάλ του Λονδίνου, της Ίμπιζα κ.α.

Η Sister Bliss εκτός από τα solo singles της όπως τα «Sister Sister» και «Deliver Me» και τα άλμπουμ με τους Faithless, έχει γράψει μουσική για κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικά έργα και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ έχει συνεργαστεί με αξιόλογους μουσικούς όπως οι Dido, Boy George, Cat Power, Robert Smith (The Cure), The Temper Trap. Επίσης συνεργάστηκε με τον Example στο Νο.1 άλμπουμ του «Playing In The Shadows» και πρόσφατα, συνεργάστηκε για τα κομμάτια των Tomcraft και Wally Lopez, και πρόσφερε την σύνθεσή της στο 2013 άλμπουμ της Dido, «Girl Who Got Away».

Επιπλέον, με σκοπό την ανάδειξη νέων ήχων ηλεκτρονικής μουσικής, φέτος δημιούργησε τη δική της δισκογραφική εταιρεία, «Junkdog Records», που ήδη καλύπτει ένα μεγάλο rooster νέων ταλέντων κάτω από την καθοδήγηση της δικής της σύνθεσης και παραγωγής.

Dybbuk, Λουκιανού 6, Κολωνάκι
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6957 500651, 6942 400897

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024