Η Μίλαν έχει κάνει ένα τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν δραστικά. Μετά τις προσθήκες των Ραμί (Βαλένθια) και Χόντα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), ψάχνουν έναν οργανωτή και ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ μοιάζει να είναι ο κατάλληλος για αυτή την δουλειά. Μάλιστα έχουν σκεφτεί την πρόταση ανταλλαγής του Ολλανδού με τον Στεφάν Ελ Σαραουϊ. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το ενδεχόμενο δεν αφήνει αδιάφορο τον προπονητή της «Γαλατά», Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος από τον καιρό που ήταν στην Μάντσστερ Σίτι ήθελε τον 21 Ιταλό.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Οι Ντένβερ Νάγκετς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των πλεί οφ του NBA και μιλώντας για τη διαφορά νοοτροπίας με την Ευρώπη τόνισε πως αν η ομάδα ήταν στη Σερβία θα είχαν φύγει όλοι.