Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτή στη Cervera, όλη η πόλη ντύθηκε στα χρώματα της Honda

Γιορτή στη Cervera, όλη η πόλη ντύθηκε στα χρώματα της Honda

Οι κάτοικοι της Cervera, της γενέτειρας του Marc Marquez, έντυσαν την πόλη στα χρώματα του ήρωά τους για να υποδεχτούν τον 20χρονο Ισπανό και να γιορτάσουν μαζί του την κατάκτηση του τίτλου στο MotoGP.

Στους δρόμους της πόλης ξεχύθηκαν για ακόμη μια χρονιά οι κάτοικοι της Cervera, της γενέτειρας του Marc Marquez, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου στο MotoGP από τον 20χρονο Ισπανό.

Για τους κατοίκους της Cervera, τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, αφού το ίδιο έγινε το 2010 όταν ο M. Marquez κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία των 125 κ. εκ., αλλά και πέρυσι με τη θριαμβευτική χρονιά του στην κατηγορία Moto2.

Όλο το Σαββατοκύριακο οι δρόμοι της πόλης είχαν ντυθεί στα χρώματα της Honda, ενώ παντού υπήρχαν αφίσες με το όνομα και τον αριθμό 93, προκειμένου οι κάτοικοι να υποδεχτούν τον ήρωά τους.

Ο M. Marquez έφτασε στην Cervera μαζί με τον αδερφό του, Alex που εντυπωσίασε στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία Moto3, και έκαναν παρέλαση στους δρόμους, μέσα σε ένα cabrio αυτοκίνητο.
Η παρέλαση κατέληξε σε μια εξέδρα, όπου οι αδερφοί Marquez απευθύνθηκαν στους οπαδούς τους.

«Είμαι ενθουσιασμένος που γιορτάζω τον τίτλο μου, εδώ στην πόλη που μεγάλωσα, μαζί με τους οπαδούς μου που αψήφησαν το κρύο και τη βροχή. Είναι μεγάλη τιμή για έναν αναβάτη να λαμβάνει τόσο μεγάλο επίπεδο υποστήριξης», δήλωσε ο 20χρονος.

«Μια ημέρα σαν τη σημερινή είναι απόλαυση για όλους μας. Η κατάκτηση του τίτλου ήταν δύσκολη και κατά κάποιο τρόπο ανήκει και στον κόσμο που βρίσκεται εδώ», πρόσθεσε ο M. Marquez.

Ο αναβάτης της Honda ευχαρίστησε τους οπαδούς του για την υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. «Έβλεπα όλο και περισσότερο κόσμο να κρατάει σημαίες και να φοράει μπλούζες με τον αριθμό 93 και αυτό ήταν κάτι με ενθουσίαζε.

Θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα μου, η οποία με τη δουλειά της κατάφερε να κάνει μια σεζόν όπως η φετινή να γίνει πραγματικότητα», κατέληξε ο M. Marquez.

auto.in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024