Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πετάει για την πρόκριση με... δύο διλήμματα για τον Σάντος

Πετάει για την πρόκριση με… δύο διλήμματα για τον Σάντος

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η προπόνηση της Εθνικής, εν όψει του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ με την Ρουμανία το βράδυ της Τρίτης. Η Ελλάδα, έχοντας το υπέρ της 3-1 από τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής, αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για το Βουκουρέστι με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου ματς. Μοναδική απουσία για τον Φερνάντο Σάντος είναι ο τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνης, με τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Ανδρέα Σάμαρη να διεκδικούν τη θέση του.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η προπόνηση της Εθνικής, εν όψει του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ με την Ρουμανία το βράδυ της Τρίτης.

Η Ελλάδα, έχοντας το υπέρ της 3-1 από τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής, αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για το Βουκουρέστι με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου ματς.

Μοναδική απουσία για τον Φερνάντο Σάντος είναι ο τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνης, με τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Ανδρέα Σάμαρη να διεκδικούν τη θέση του.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ακόμα και ο Μανωλάς από τον Σιόβα, ενώ ο Σάντος θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο πρώτο ματς και πλέον θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Στις υπόλοιπες 9 θέσεις θα ξεκινήσουν οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολμέμπας, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας στις 11.00 από το «Ελ. Βενιζέλος» για το Βουκουρέστι.

Την ίδια ημέρα στις 17.15 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος και η προπόνηση της Εθνικής στις 18.00 στο γήπεδο του που θα γίνει την Τρίτη ο αγώνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024