Κλείνουν από νωρίς το μεσημέρι πέντε σταθμοί του Μετρό
Κλειστοί θα είναι από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής αρκετοί σταθμοί του μετρό, λόγω της πορείας από το Πολυτεχνείο προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. κλείνουν από τις 13.00 οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός», ενώ από τις 14:30 θα κλείσουν και οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» και «Αμπελόκηποι».
Κλειστοί θα είναι από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής αρκετοί σταθμοί του μετρό, λόγω της πορείας από το Πολυτεχνείο προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.
Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. κλείνουν από τις 13.00 οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός», ενώ από τις 14:30 θα κλείσουν και οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» και «Αμπελόκηποι».
Επίσης, με απόφαση του ΟΑΣΑ έχουν ήδη υπάρξει τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ. Οι τροποποιήσεις ισχύουν μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας.
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στο επιβατικό κοινό από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, 11185.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγορά εξοχικού: όλα όσα πρέπει να προσέξετε
- Κίνα: 22 νεκροί και 20 αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές
- «O Λαπόρτα προσπαθεί να κρατήσει στην Μπαρτσελόνα τον Πασκουάλ»
- Ιδιωτικό χρέος: Στο μικροσκόπιο μπαίνουν από δάνεια μέχρι ενοίκια
- «Ανα – τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά» έρχεται στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους
- Όλο και περισσότερες γυναίκες από τις ΗΠΑ μετακομίζουν στο εξωτερικό – Εξαιτίας του Τραμπ; Και ναι και όχι


